«Θέλω να πάω στην Ατλέτικο, αλλά…»

17:29 28/6/2013 - Πηγή: TNSite
Από την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαρτάται το ενδεχόμενο ο Ντιέγκο να αγωνιστεί και του χρόνου με τα ερυθρόλευκα, όπως δήλωσε ο Βραζιλιάνος χαφ σε γερμανική εφημερίδα.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στον ισπανικό σύλλογο, έχοντας παίξει σε 30 ματς (3 γκολ) και κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντιέγκο Ρίμπας στην γερμανική «Allgemeine Zeitung»

Πως

αισθάνεται με την επιστροφή σου στη Γερμανία;
«Έφτασα την Τρίτη το μεσημέρι στη Γερμανία και η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πολύ καλά στο ντεμπούτο μου. Έκανα διακοπές στη Βραζιλία, αλλά κρατιέμαι σε καλή κατάσταση και μια καλή αρχή στην αρχή προετοιμασίας».

Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να παίζει την επόμενη σεζόν στη Βόλφσμπουργκ;

«Ναι, επειδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλη αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Το μυαλό μου είναι στις υποχρεώσεις της ομάδας και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο».

Υπάρχουν, όμως, πολλά δημοσιεύματα για διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο…

«Αυτό είναι αλήθεια. Πέρασα μια αξέχαστη χρονιά και κατάφερε να κερδίσω έναν τίτλο. Ήθελα να παραμείνω στην Ατλέτικο. Δεν έχω συμφωνία με καμία ομάδα, όπως και με την Ατλέτικο».

Πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει μια συμφωνία ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Βόλφσμπουργκ;

«Είναι δύσκολο να εκτιμηθεί η κατάσταση, επειδή τα πάντα εξαρτώνται από εκείνους. Η Ατλέτικο θα πρέπει να αποφασίσει τι θέλει, να δούμε τι πραγματικά επιθυμεί και αν μπορεί να πετύχει. Είναι στο χέρι τους».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα