Μεγάλη διάκριση για την Melissa-Κίκιζας

16:14 28/6/2013 - Πηγή: TNSite
Οι 100 ευρωπαϊκές εταιρείες που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, βραβεύτηκαν από το Great Place to Work Institute, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2013 στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Στη λίστα για το 2013, περιλαμβάνονται και τρεις αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις: το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, τα σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ και τα ζυμαρικά ΜΕΛΙΣΣΑ- ΚΙΚΙΖΑΣ!

Στην

ευρωπαϊκή έρευνα Best Workplaces συμμετείχαν 589.256 εργαζόμενοι από 2.119 επιχειρήσεις σε 19 χώρες της Ευρώπης καθιστώντας την έτσι ως τη μεγαλύτερη έρευνα διεθνώς, για το εργασιακό περιβάλλον.
Οι 100 καλύτερες εταιρίες της Ευρώπης, χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες:

Οι 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες
Οι 25 καλύτερες εταιρείες με πάνω από 500 εργαζομένους
Και οι 50 καλύτερες εταιρείες με κάτω από 500 εργαζομένους.

H Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ ξεχώρισε και βραβεύτηκε ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας την 48η θέση, αποτελώντας παράλληλα την μοναδική ελληνική εταιρεία της κατηγορίας της!

«Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια όλων στη Μέλισσα Κίκιζας είναι μεγάλη και ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους μας που μας ανέδειξαν ως μία από τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη!

Η διάκριση αυτή σε ευρωπαϊκό πια επίπεδο μας γεμίζει δύναμη και μεγαλύτερη θέληση να κάνουμε την αμιγώς ελληνική εταιρία μας και τα ελληνικά προϊόντα παραγωγής μας γνωστά σε όλο τον κόσμο! » δήλωσε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Τίνα Κίκιζα.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα