Τέλος το ΟΛΑ μπάχαλο... χωρίς αντίο

15:07 11/6/2013 - Πηγή: TNSite

Τελικά έγιναν «ΟΛΑ μπάχαλο» φέτος. Εκεί που οι τηλεθεατές περίμεναν τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή να τους αποχαιρετήσουν απόψε, τελικά θα μείνουν με τη χαρά και θα πάνε διακοπές χωρίς το εναλλακτικό «αντίο» του διδύμου. Οι παρουσιαστές του «ΟΛΑ μπάχαλο» φαίνεται πως ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι η διοίκηση του ΑΝΤ1 δεν... τράβηξε το αφτί, όπως έπρεπε, στους «Ράδιο αρβύλα» που, σύμφωνα με τον Αναστασιάδη και τον Περρή, τους «έκλεβαν» τηλεοπτικό χρόνο, με αποτέλεσμα η εκπομπή τους να γίνει κάτι παραπάνω από μεταμεσονύχτια.

Ο

Βαγγέλης Περρής μάλιστα την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρόωρο τέλος της σεζόν. Ωστόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο λύθηκε η παρεξήγηση κι έτσι το «ΟΛΑ» θα επιστρέψει κανονικά του χρόνου στο πρόγραμμα του καναλιού. Πάντως αυτοί που... έχασαν από την απότομη «αυλαία» της εκπομπής είναι οι τηλεθεατές, καθώς δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους στο πλατό του «ΟΛΑ».

Οι τελευταίοι καλεσμένοι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα ήταν ο Ιθαν Χοκ (θα τον βλέπαμε χθες το βράδυ) και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος -όπως και πέρσι- θα «έκλεινε» τη σεζόν για την ανατρεπτική εκπομπή. Ετσι, ούτε παρασκήνια από την ταινία του Αμερικανού ηθοποιού θα μάθουμε, ούτε και τις σκέψεις του Σάκη Ρουβά για την παρθενική του συμμετοχή στο θέατρο και μάλιστα στην τραγωδία του Ευριπίδη «Βάκχες», όπου θα κρατάει τον ρόλο του Διονύσου.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα