Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

14:08 17/9/2013 - Πηγή: TNSite
Κριός

Το κρίσιμο σταυροδρόμι που πρόκειται να διαβείτε τώρα, θα σας καθορίσει ως προσωπικότητες σε μεγάλο βαθμό, Κριοί. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ιδίως όσον αφορά ένα αμφιλεγόμενο ερωτικό ειδύλλιο. Εμπιστευτείτε την κρίση των στενών σας συγγενών σε μια επαγγελματική σας κίνηση. Σας ξέρουν καλύτερα απ’ ό, τι ξέρετε τον εαυτό σας.

Ταύρος

Το ένστικτό σας είναι το μόνο που μπορεί να σας οδηγήσει στο επιθυμητό ερωτικό σημείο. Καλές οι λογικές συμβουλές, αλλά όταν πρόκειται για αισθηματικά ζητήματα, ο ορθολογισμός δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Ο Άρης

σπέρνει τη διχόνοια στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν θα είναι δύσκολο να επαναφέρετε την κατάσταση στη φυσιολογική της μορφή.

Δίδυμος

Αλλαγή πλεύσης σε ένα ιδεολογικό ζήτημα. Δεν είναι κακό να αλλάζετε γνώμη πάνω σε σημαντικά θέματα, Δίδυμοι, αρκεί αυτή η αλλαγή να συνοδεύεται από την αντίστοιχη ωρίμανση στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μην επιχειρήσετε μεγαλεπήβολες κινήσεις στον τομέα των οικονομικών. Φυλάξτε τα λεφτά σας για την απαιτητική συγκυρία που έρχεται.

Καρκίνος

Ο Δίας φέρνει αναταραχές στα επαγγελματικά σας, οι οποίες θα επηρεάσουν και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ό, τι κι αν κάνετε. Μην αφήσετε την κατάσταση να σας πάρει από κάτω- σύννεφο είναι και θα περάσει. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας. Φροντίστε να είστε σαφείς από την αρχή όσον αφορά αυτά που ζητάτε από τον άλλο.

Λέων

Η πίεση από το περιβάλλον των επαγγελματικών είναι μεγαλύτερη από το συνηθισμένο τώρα, αλλά οι ενισχύσεις που θα ‘ρθουν προς το μέρος σας, θα σας αναπτερώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αφήστε την κατάσταση των ερωτικών σας να σταθεροποιηθεί προτού επιχειρήσετε να επιφέρετε μεγάλες αλλαγές. Κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να αποφύγετε τους καυγάδες.

Παρθένος

Η μέρα κυλάει ήσυχα, και η ευκαιρία που αναζητούσατε για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με έναν σημαντικό φίλο, επιτέλους σας δίνεται απλόχερα. Μην καταχραστείτε την εξουσία που ασκείτε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Προσοχή στις καινούργιες γνωριμίες- εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους απ’ ό, τι πιστεύετε. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ σήμερα.

Ζυγός

Μη βασιστείτε στα λόγια και τις διαβεβαιώσεις των άλλων σήμερα, γιατί θα βγείτε σίγουρα ζημιωμένοι. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και εξερευνήστε μόνοι σας τις προοπτικές σας, ειδικά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Η χημεία σας με Αιγόκερους και Ιχθείς είναι ιδιαίτερα αποδοτική σ’ αυτή τη φάση. Μην την αφήσετε αναξιοποίητη.

Σκορπιός

Μην παίρνετε τον κόσμο πολύ στα σοβαρά, Σκορπιοί, γιατί στο τέλος θα τρελαθείτε. Κάποια πράγματα λέγονται χωρίς ιδιαίτερη περίσκεψη και καλά θα κάνετε να μην τους δίνετε τη σημασία που τους δίνατε μέχρι πρότινος. Η Αφροδίτη σας οδηγεί σε έναν ολοκαίνουργιο ερωτικό δρόμο, από τον οποίο θα μάθετε πολλά για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Τοξότης

Αφήστε τα υπονοούμενα και μπείτε κατευθείαν στο ψητό. Ξέρετε καλά τι θέλετε από τον εαυτό σας κι από τους άλλους, επομένως η πιο σοφή κίνηση θα είναι να εκφραστείτε ευθέως και να διεκδικήσετε. Η ένταση ανάμεσα σε δυο φίλους θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς θα χρειαστεί να παίξετε το ρόλο του μεσολαβητή.

Αιγόκερως

Οι ευκαιρίες που σας δίνονται σήμερα σε επικοινωνιακό επίπεδο παραείναι σπουδαίες για να τις αγνοήσετε. Επωφεληθείτε από την ευνοϊκή στάση ενός ατόμου με εξουσία απέναντί σας και καταστρώστε προσεκτικά το σχέδιο της επαγγελματικής σας ανέλιξης. Σε καλή πορεία τα ερωτικά σας τώρα. Μην πιέσετε πολύ για να μην πιεστείτε περισσότερο.

Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κλειστείτε στο καβούκι σας και να απορρίψετε κάθε πρόταση που φαντάζει ακραία για τα δεδομένα σας. Υδροχόοι, πρέπει επιτέλους να κάνετε το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Ο Κρόνος βελτιώνει τη σχέση σας με ένα πρόσωπο που σας έχει συνηθίσει σε αντιφατικές συμπεριφορές.

Ιχθύς

Μην απλώνετε το χέρι σας πιο πέρα από κει που φτάνει. Η συγκυρία δεν σηκώνει μεγάλα σχέδια, γι’ αυτό καλύτερα να διατηρήσετε μετριοπαθή στάση, μέχρι να λάβετε το κατάλληλο σήμα για κάτι διαφορετικό. Ευχάριστη η πορεία των ερωτικών σας. Μια ανανέωση θα ήταν ό, τι πρέπει για το μέλλον της σχέσης σας.

lifo.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα