Τα ζώδια σήμερα 28/09/2013

05:22 28/9/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι κι άλλες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου, αγαπητέ Κριέ. Κάνε ένα λογικό πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου φτιάξει τη διάθεση αυτό το Σαββατόβραδο, φίλε Κριέ, και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε

στεναχωρούν στη σχέση σας. Εσύ που ψάχνεις ακόμη το άλλο σου μισό, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές. Θέλεις να κάνεις καινούργια σχέδια, ενώ κάποιες καινούργιες συνεργασίες που έχεις κάνει, θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, στις σχέσεις σου με ανθρώπους που συμβιώνεις ή εξαρτώνται από εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Η ημέρα δεν θα είναι τόσο ευχάριστη, αλλά είναι σημαντικό να δείξεις ανοχή, αλλά και να μάθεις να λες επιτέλους «όχι» στα βάρη που αναλαμβάνεις από ενθουσιασμό. Επίσης, ίσως καταλάβεις το ανώφελο της προσφοράς σου ή κάποιας θυσίας σου. Προσπάθησε να αλλάξεις μερικά πράγματα, ώστε να είναι η καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και εποικοδομητική.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξουν τους πάντες, φίλε Ταύρε. Θα έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν δεν έχεις ακόμη σύντροφο μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, σήμερα θα θέλεις να λύσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Πρέπει να έχεις ψυχραιμία αυτή την περίοδο, αγαπητέ Δίδυμε, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές, αυτό το διάστημα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα πετύχεις την αναγνώριση που θέλεις. Άλλαξε κάποιες από τις απόψεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους, που έχεις βάλει εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, προκειμένου να τη βελτιώσεις, αλλά και να δώσεις στο σύντροφό σου όλα αυτά που μπορεί να του λείπουν, φίλε Δίδυμε. Αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, απόψε με τον Ερμή να κινείται για τελευταία ημέρα στον φιλικό για εσένα Ζυγό, θα προκύψουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Δίδυμος, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι πολύ πρωτότυπες και μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις το άγχος και τις επιπόλαιες κινήσεις. Άλλωστε, μπορείς να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις κι έχεις μεγάλες δόσεις δυναμικότητας. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τες για άλλη μέρα. Εσύ που ζεις ακόμη παρέα με τη μοναξιά σου, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, θα έχεις έντονη διάθεση σήμερα στη δουλειά σου να κάνεις αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να σε βάζουν σε σκέψεις, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να τις συζητήσεις με δικά σου άτομα και να τις βγάλεις από μέσα σου, μια και καλή. Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Θα παρουσιαστούν πολύ καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο της καθημερινότητας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, φίλε Λέων, θα αυξήσει σήμερα την επικοινωνία σου με το σύντροφό σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες να συναντήσεις το άλλο σου μισό, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Όμως απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια, που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σου. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι να προσέχεις σε οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις στον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Έτσι, θα μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με τον Ερμή στον Ζυγό για τελευταία ημέρα να σε ευνοεί, φίλε Παρθένε, θα δεις πολλές καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο, να ξέρεις πως αυτή η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί θα κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Παρθένος, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους που έχεις βάλει, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο χώρο του σπιτιού σου, μπορείς να τις ξεκινήσεις άμεσα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Με τον Ερμή για τελευταία ημέρα στο ζώδιο σου, φίλε Ζυγέ, τόλμησε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να είσαι και εσύ καλά αλλά και ο σύντροφός σου. Εσύ που ακόμη είσαι αδέσμευτος, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ζυγός, μπορείς να κάνεις ενέργειες για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Σήμερα θα κινείσαι δυναμικά, χωρίς να ξεχνάς και τους στόχους που έχεις βάλει, αγαπητέ Σκορπιέ. Αυτή την περίοδο έχεις την ικανότητα να διαισθάνεσαι κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, να τα προλαβαίνεις και να δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Η δημιουργικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα καταπλήξεις το σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί, φίλε Σκορπιέ. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία, θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου. Όσο για σένα, που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, φρόντισε να ετοιμαστείς, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το σύντροφο που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, μπορείς να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που ενδέχεται να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες, για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Τοξότη. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη το σημερινό βράδυ και θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου, φίλε Τοξότη. Ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να ακούσει τις προτάσεις σου και να τις αποδεχτεί, γι’ αυτό μη διστάσεις να ανοιχτείς και να προτείνεις! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σίγουρα δεν θα… κάτσεις να σκάσεις αυτή την θετική περίοδο, αφού με την εύνοια της Αφροδίτης θα έχεις απίστευτες εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Τοξότης, έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις, πριν γίνουν. Συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σου σήμερα μπορούν να έχουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Καλό θα είναι, από την άλλη, να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να μην γίνονται έτσι όπως τα θέλεις, αλλά μην το βάζεις κάτω, αγαπητέ Αιγόκερε. Μπορείς πάντα να τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με αρκετή επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που θέλεις να βελτιωθούν στη σχέση σας, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει σύντροφο φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και πολύ σύντομα θα έρθει η καινούργια γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, αλλά καλό θα είναι να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα είναι ακόμη αρκετά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, αγαπητέ Υδροχόε, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων αυτό το Σάββατο. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα ευνοείσαι να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε. Όσο για σένα που είσαι ακόμη ελεύθερος, είναι σίγουρο ότι αυτή την περίοδο, θα έρθουν τα καλύτερα για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που αφορούν στο παρελθόν των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ωστόσο, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και καλύτερα να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, ό,τι κάνεις πρέπει να το υπολογίζεις πολύ καλά, γιατί προβλέπεται να γίνουν κάποια λάθη. Μπορείς να αλλάξεις ορισμένα πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες που έχεις, αποφασιστικά και σίγουρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ο Ερμής από το Ζυγό για τελευταία ημέρα, θα σου στρώσει τις καταστάσεις, έτσι ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική, φίλε Ιχθύ. Αν ακόμη δεν έχεις σύντροφο, ο Ερμής θα σε ευνοήσει για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα