Σεμινάρια Καφεγνωσίας από τη Nespresso

01:01 28/9/2013 - Πηγή: TNSite
Μαθήματα ανάδειξης της δημιουργικότητάς τους, μέσα από την τέχνη Latte Art, είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα μέλη του Nespresso Club, τα οποία παρακολούθησαν το Σεμινάριο που διοργανώθηκε στην Boutique του Ψυχικού (Κηφισίας 168).

Σε ρόλο εμπνευστή, ο barista Στέφανος Πατεράκης, που με όχημα τη φαντασία του και βασικά εργαλεία τις μηχανές καφέ και τις

κάψουλες Nespresso και λίγο…γάλα δημιούργησε πρωτότυπα σχέδια Latte Art. Μάλιστα οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο έκαναν και αυτοί τη δική τους προσπάθεια να γίνουν barista, ξεκινώντας από απλά σχέδια όπως καρδιές και φύλλα με Aeroccino και συνεχίζοντας με πιο εξεζητημένα καλλιτεχνήματα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δείξει στους συμμετέχοντες μια εναλλακτική χρήση του Aeroccino και των μηχανών Nespresso με ακροφύσιο ώστε να απολαμβάνουν την καθημερινή παρασκευή του αγαπημένου τους καφέ Nespresso με μια πιο καλλιτεχνική ματιά όποια μηχανή Nespresso κι αν διαθέτουν.

Τα σεμινάρια Καφεγνωσίας αποτελούν έναν πρωτότυπο θεσμό, που ξεκίνησε η Nespresso στην Ελλάδα την τελευταία διετία, επιθυμώντας να αναδείξει όλες τις ξεχωριστές πτυχές που συνδέονται με τον καφέ, από τη γευστική δοκιμή μέχρι την τέχνη και την μαγειρική, συστήνοντας τη φιλοσοφία του καφεζείν στα μέλη της.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη επιτυχία αρκετά σεμινάρια, τα οποία έχουν αποκτήσει το δικό τους πιστό κοινό. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις Καφεγνωσίας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στις Nespresso Boutique.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα