Τα ζώδια σήμερα 27/07/2013

08:00 7/8/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Σήμερα, φίλε Κριέ, το άγχος των νέων υποχρεώσεων προστίθεται στην πίεση από ζητήματα που έπρεπε να είχαν ήδη λυθεί. Βάλε τα όλα σε μια σειρά και στόχευσε σε συγκεκριμένες καταστάσεις, για να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι. Αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί, μάλλον θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να περάσεις ένα ευχάριστο Σάββατο και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου ή με τους πολύ κοντινούς σου, αν δεν παρασυρθείς από μικροεντάσεις,

που μπορεί να σε προβληματίσουν. Αυτό ισχύει, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι αδέσμευτος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δυναμικότητά σου θα βγει σήμερα και στη δουλειά σου αν είσαι Κριός, όπου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Δυστυχώς, μέσα σε αυτά που θα λύσεις δεν είναι και η οικονομική σου κατάσταση, που παραμένει στάσιμη και σε κάπως… χαμηλά επίπεδα…

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Μην αφήνεις την κακή διάθεση που είχες μέχρι τώρα, αγαπητέ Ταύρε, να σε κυριεύσει και αυτό το Σάββατο, και να σε αφήσει πίσω στα σχέδιά σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί για να υποστηρίξουν κάθε σου προσπάθεια. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει και φροντίζει ο σύντροφός σου γι’ αυτό, καθώς οι στιγμές που θα περάσετε μαζί θα είναι γεμάτες ρομαντισμό. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, κοίταξε προσεκτικά γύρω σου. Μπορεί αυτό που ψάχνεις να είναι πολύ κοντά σου, αλλά η έντονη ανασφάλεια που σε διακατέχει ενδεχομένως να μη σε αφήνει να το δεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Ταύρος, να θυμάσαι πως η στασιμότητα που υπάρχει στα επαγγελματικά σου είναι παροδική και μπορείς να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες μέρες. Ωστόσο, μην εκνευριστείς σήμερα με ό,τι προκύψει και μην νιώσεις ότι εμποδίζει την επιτυχία σου. Λίγη υπομονή χρειάζεται και στα οικονομικά σου, όπου τα έξοδα δε σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Είσαι σε περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς, αγαπητέ Δίδυμε. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου δίνουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μετά από έναν δυνατό καβγά, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό μπορεί να γίνει σήμερα και στη δική σου σχέση, φίλε Δίδυμε. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σου. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα και μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου, οι οποίες παρουσιάζουν στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, μια πολύ όμορφη μέρα σε περιμένει σήμερα. Θα καταφέρεις να βρεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και θα μπορέσεις επιτέλους να ασχοληθείς με δικά σου άτομα, που τα έχεις παραμελήσει τελευταία. Μην αφήνεις μικρά προβληματάκια να σου χαλάσουν τη μέρα. Άλλωστε, είναι καθαρά στο χέρι σου να λυθούν κι αυτά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, μπορείς να βελτιώσεις κάποια πράγματα που δε σε ευχαριστούν, μέσα από μια ήρεμη συζήτηση. Αν δεν έχεις μια μόνιμη σχέση, να είσαι έτοιμος για γνωριμίες και φλερτ, που μπορούν να εξελιχθούν όπως επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι στόχοι σου είναι πολύ κοντά και το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα έξοδά σου, που συνεχώς αυξάνονται.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, η αίσθηση ότι τίποτα δεν προχωρά όπως το θέλεις και ότι όλα είναι σε μια στασιμότητα, θα σου χαλάσει τη διάθεση και θα σε κάνει λίγο δύστροπο σε σχέση με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και οι οποίοι άλλωστε δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Πρέπει να είσαι προσεχτικός!

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, θα θελήσεις σήμερα να δώσεις οριστικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου. Ίσως να είναι η στιγμή να πάρεις το ρίσκο σου, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό… Όσο για εσένα που δεν έχεις σχέση, χρειάζεται πρώτα να βρεις χρόνο, ώστε να μπορέσεις να αναζητήσεις το ταίρι που σου ταιριάζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Ξεπέρασε τον εκνευρισμό σου σήμερα, αγαπητέ Λέων, γιατί ειδικά στα επαγγελματικά σου δεν είναι καθόλου καλός σύμβουλος. Κάποια ζητήματα που έχεις αφήσει άλυτα, εμφανίζονται ξανά και ζητούν άμεση επέμβαση. Μην τα αμελείς! Και φυσικά, προσοχή στα οικονομικά που σε αγχώνουν και όχι άδικα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Όταν θέλεις να πετύχεις κάτι, αγαπητέ Παρθένε, σίγουρα το καταφέρνεις, αρκεί να το αποφασίσεις. Σήμερα, θα βάλεις στο μυαλό σου κάποιους στόχους και θα μπεις στη διαδικασία να σχεδιάσεις τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Γενικά είναι μια πολύ δημιουργική μέρα, που η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να μην αγχωθείς και βγεις από το πρόγραμμά σου. Σε κάποια πράγματα μπορεί να ζητήσεις και βοήθεια από δικά σου άτομα, που πιστεύουν σε εσένα και τις επιλογές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή μέρα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια βόλτα με τον σύντροφό σου και να περάσετε πολύ όμορφα. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, πέρνα τη μέρα παρέα με φίλους και άφησε τη γοητεία σου να εκδηλωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, έχουν μπει σε μια σειρά και μπορείς να προχωρήσεις ανενόχλητος στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν λάθη του παρελθόντος, που ακόμα πληρώνεις… Αλλά όχι για πολύ! Κάνε υπομονή!

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αρκετές αλλαγές έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, αλλά όσο κι αν σε ανησυχούν, θα ανακαλύψεις πολύ σύντομα ότι όλες είναι για το καλό σου. Ήδη, από σήμερα μια νότα αισιοδοξίας θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις λίγο διαφορετικά και να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τις επιλογές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Ζυγός, τα αισθηματικά σου είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να μιλήσεις, αλλά και να διασκεδάσεις με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα, που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, κράτησε την αισιόδοξη στάση σου και θα δεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Ζυγέ, η δουλειά σου χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, αλλά οι κόποι σου σύντομα θα αποδώσουν τα μέγιστα. Απόφυγε σήμερα όσο μπορείς τις οικονομικές συμφωνίες και κάνε κινήσεις μετρημένες, κυρίως στα έξοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Είναι μια πολύ καλή μέρα το σημερινό Σάββατο για εσένα, φίλε Σκορπιέ, προκειμένου να ανασύρεις από το μυαλό σου διάφορες ιδέες και σκέψεις, που σου έχουν καρφωθεί στο παρελθόν αλλά φοβάσαι να τις υλοποιήσεις. Γενικά, θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις ό,τι φανταστείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σε πιάνει πείσμα, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Αξιοποίησε αυτή την ανεβασμένη σου διάθεση όσο το δυνατόν περισσότερο!

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου ζητήματα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να μιλήσεις στο ταίρι σου για αυτά που αισθάνεσαι, ώστε να πάει η σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα.. Αν είσαι μόνος, βρες πάλι το χαμόγελο σου και να είσαι σίγουρος ότι η προσωπικότητά σου θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου θα έχεις πολύ ενέργεια και μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην υποκύψεις σε βιασύνες και κρίνεις λάθος ορισμένες καταστάσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, θα χρειαστεί ένας σχετικός προγραμματισμός, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Το άγχος των τελευταίων ημερών, αγαπητέ Τοξότη, σε οδηγεί σε κινήσεις πανικού, τις οποίες θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις. Μην αφήνεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάζουν στη λήψη αποφάσεων. Μείνε ψύχραιμος και ευέλικτος, γιατί οι εντάσεις δε θα βοηθήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, ειδικά αν δώσεις στον σύντροφό σου την ευκαιρία να σου μιλήσει για όσα αισθάνεται. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ με φίλους. Τα υπόλοιπα θα έρθουν, εκεί που δεν τα περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, στη δουλειά σου καλύτερα να μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου και να μην αποκαλύπτεις σε οποιονδήποτε τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά χρειάζονται λίγο μάζεμα, καθώς τα έξοδά σου έχουν βγει εκτός προγράμματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Απρόσμενες ειδήσεις και πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου χωρίς να τις περιμένεις, θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου αυτό το Σάββατο, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα σε κάνουν να χάσεις τη συγκέντρωσή σου σε όσα πρέπει και θέλεις να κάνεις σήμερα. Αντιμετώπισε την κατάσταση αυτή όσο πιο άμεσα γίνεται και συνέχισε ανενόχλητος την ημέρα σου, γιατί πραγματικά δεν αξίζει να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, είναι πιθανές σήμερα κάποιες εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Απόφυγε τα βαριά λόγια, ό,τι κι αν ακούσεις από τη μεριά του συντρόφου σου! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, μπορεί σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο, που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου. Να είσαι θετικός και ανοιχτός μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Αιγόκερε, στη δουλειά σου καλύτερα να κινηθείς συντηρητικά και να μην ανοιχτείς με νέες αποφάσεις και συνεργασίες. Ασχολήσου όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται με χρέη του παρελθόντος, για να μην εξακολουθείς να τα βρίσκεις μπροστά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Αν είσαι Υδροχόος, καλύτερα σήμερα να μη δώσεις βάση σε διάφορες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου. Για να ξεχωρίσεις τα άτομα που σε περιβάλλουν, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Άλλωστε, καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός, παρά να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, σήμερα θα δεις μεγάλη βελτίωση. Όλα σου τα προβλήματα δείχνουν να μένουν πίσω κι εσύ μπορείς να χαρείς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Για σένα που είσαι χωρίς ταίρι, η μέρα είναι πολύ θετική για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Υδροχόε, η δουλειά σου μπορεί να έχει κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις σήμερα, αλλά αν τις βάλεις σε μια σειρά, θα μπορέσεις να τα προλάβεις όλα και μάλιστα αποτελεσματικά. Οι οικονομικές συναλλαγές δεν ευνοούνται, ειδικά αν ρισκάρεις κάποια χρήματα. Άφησέ το για άλλη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, το άγχος και η ένταση χτυπάνε κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις, που αφορούν στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, να θυμάσαι πως η μέρα σου δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια γνωριμία. Άνοιξε τα μάτια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς να πας πολύ καλά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.

myastro.gr

OnNews

Keywords
ζωδια σημερα, διδυμοι, εκκρεμότητες, φλερτ, λεων, σημαίνει, βρες, ειδήσεις, myastro, Καλή Χρονιά, ξανα, μιλα, πλανητες, αιγοκερως, αφροδιτη, βημα, δουλεια, ζυγος, κριος, λεων, οψη, πιεση, προγραμμα, τοξοτης, υδροχοος, φλερτ, αγκαλια, αγχος, αξιζει, ατομο, αυτια, αυτοπεποιθηση, βοηθεια, βραδυ, βρες, βρισκεις, γινει, γινεται, γνωριμια, γοητεια, δυστυχως, δικη, ευχαριστο, ευκαιρια, υπαρχει, εκκρεμότητες, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επρεπε, επιτυχια, ερχεται, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ιδεες, υπομονη, ηρεμησε, ηρεμια, ισχυει, θυμασαι, καρκινος, λαθη, λαθος, ληψη, λογια, ματια, μοναξια, μπορεις, μυαλο, νευρα, ομορφη, ορια, οσο μπορεις, πεισμα, προβληματα, ρισκο, σαββατο, σιγουρα, σιγουρος, συζητηση, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, σκεψεις, σκορπιος, σχεδια, ταυρος, ταση, υλοποιηση, φιλε, φυσικα, φοβασαι, φοντα, χερι, χαμογελο, ομορφα, βηματα, δωσεις, για σενα, κοιμασαι, μεινε, μπροστα, πληροφοριες, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, θετικα, υπεροχο
Τυχαία Θέματα