Τα ζώδια σήμερα 19/10/2013

06:15 19/10/2013 - Πηγή: TNSite

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Το σημερινό Σάββατο θα είναι κάπως περίεργο για εσένα, αγαπητέ Κριέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Η σκέψη σου θα είναι χαώδης, καθώς και οι επιλογές και οι ενέργειες που θα κάνεις. Πρόσεξε πολύ για να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις, που θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις ισορροπίες σου, σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητας

σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου σήμερα, φίλε Κριέ, αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να ξέρεις πως σε περιμένουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Κριός. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Σήμερα, με την συμπεριφορά σου θα κουράσεις τους ανθρώπους γύρω σου, φίλε Ταύρε, και ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα, γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια υπομονή με εσένα. Με την Σεληνιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο στον Κριό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ να μην πέσεις σε σφάλματα, που δεν μπορείς να διορθώσεις. Να έχεις υπομονή με τους συνεργάτες σου και φρόντισε να απομακρύνεις από κοντά σου άτομα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, και μπορεί να γίνει καλύτερη, αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη κάτι μόνιμο στη ζωή σου, μπορείς να περάσεις το βράδυ σου φλερτάροντας και διασκεδάζοντας με την παρέα σου. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, αγαπητέ Ταύρε, αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μείνε μακριά από καινούργια ξεκινήματα και σταθεροποίησε αυτά που ήδη έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα, που ήταν αδύνατα στο παρελθόν. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη ατόμων που εκτιμάς και σε εκτιμούν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για τον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε, πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του για όλα όσα σας χωρίζουν και διαφωνείτε. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς το αποψινό βράδυ σου, διασκεδάζοντας με δικούς σου ανθρώπους. Άλλωστε, ότι είναι να έρθει… θε να ‘ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αν είσαι Δίδυμος, αρκεί σήμερα να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να πάνε χαμένες. Οι συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, ενδέχεται να κάνεις κάποιες αλλαγές, σχετικές με την κοινωνική σου καταξίωση. Μην βιαστείς να υλοποιήσεις ένα σχέδιο που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι πιο μαχητικός, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου φέρει η Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριό, σε μία υπόθεση που έχεις αναλάβει. Ενδέχεται επίσης να παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως να διαπιστώσεις ότι κάποιος προσπαθεί να σε ξεγελάσει και θα απογοητευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση, φίλε Καρκίνε, και είναι μια καλή ευκαιρία να εξωτερικευτείς στον άνθρωπό σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Καρκίνος, στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση και προσπάθησε να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, μην αναλώνεσαι με άσχετους ανθρώπους και ανταποκρίσου άμεσα στις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα έχεις. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα στον Κριό, δώσε προσοχή στις σχέσεις σου και απόφυγε τις συγκρούσεις. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με ήρεμο τρόπο, αν θέλεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα τη σχέση σου. Στην καριέρα σου θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την αισιοδοξία σου και να μην είσαι εγωκεντρικός. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόβαλε πιο δυναμικά τις δυνατότητές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον άνθρωπό σου για την συμπεριφορά του και καλό θα ήταν αυτό να το κάνεις σήμερα, χωρίς να δώσεις άλλες αναβολές, αγαπητέ Λέων. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές μην το βάζεις κάτω και άδραξε αυτήν την ημέρα, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μέσα από τον διάλογο, μπορείς να το… αποπλανήσεις. Μ

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα, θα έχεις μια αισιοδοξία και θα πάρεις κάποιες αποφάσεις, που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα προσπαθήσεις να λύσεις με αποτελεσματικότητα πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα όμως, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Προσπάθησε να μην κάνεις αυτό το λάθος. Απόφυγε την ένταση, γιατί θα κάνεις κινήσεις, που δεν θα είναι καθόλου συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Όσο για σένα που δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Παρθένε, στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν και σε προβληματίζουν ακόμη. Στα οικονομικά, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν και θα προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, μετρίασε το άγχος σου φροντίζοντας σήμερα τον εαυτό σου και βρίσκοντας λύσεις σε πράγματα που σε δυσκολεύουν. Να είσαι προσεχτικός σε αυτά που λες, διότι λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Κριό, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με κάποια δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση, καθώς θα σου παρουσιαστούν προτάσεις, οι οποίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Εσύ που ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Τοξότη, σου δίνει τόσο μεγάλη γοητεία, που μπορεί να κατακτήσει όποιον ή όποια βάλεις στο μάτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, φίλε Ζυγέ, γιατί υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και ζήλεια από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Ένα δυνατό αίσθημα καχυποψίας θα σε γεμίσει σήμερα με ανασφάλειες, φίλε Σκορπιέ, και θα προσπαθήσεις να δεις από πού προέρχεται. Θα αναλύεις κάθε τι που βλέπεις και κάθε τι που ακούς και θα προσπαθείς να αντιληφθείς τι βρίσκεται πίσω από τις λέξεις. Θα προσπαθείς να ερμηνεύσεις κινήσεις και μηνύματα και θα το κάνεις τόσο έντονα, που στο τέλος θα γίνει και ενοχλητικό για τους άλλους. Χαλάρωσε λίγο! Πιθανόν αυτά που ακούς να μην κρύβουν κάποια “δεύτερη” ερμηνεία.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα υπάρξει στασιμότητα στη σχέση σου, αλλά αν θέλεις, μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά. Όσο για σένα που είσαι μόνος σου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από τα έξοδα συνεχίζουν να είναι πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις γύρω σου κάποια πράγματα, που μέχρι τώρα δεν σου άρεσαν και τόσο πολύ. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Κριό, φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά αλλά δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά στο δεσμό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, αρκεί να ελέγξεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις, από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι και παραμένεις με την μοναξιά στην αγκαλιά, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αν αλλάξεις συμπεριφορά και νοοτροπία και γίνεις λίγο πιο ανοιχτός απέναντι στους νέους ανθρώπους, που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Τοξότη, στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περίμενες να τελειώσεις. Στον οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Πριν αποφασίσεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, πρέπει να προσέξεις πολύ τα επόμενα σου βήματα, αγαπητέ Αιγόκερε. Ο ελεύθερος χρόνος σου θα είναι περιορισμένος, λόγω κάποιων αιφνίδιων υποχρεώσεων που θα σου φέρει η Σεληνιακή Έκλειψη, και έτσι δε θα μπορείς να χαρείς κάποια πράγματα. Στα επαγγελματικά σου, η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά πράγματα. Κάποιες αλλαγές στα οικονομικά, θα σε προβληματίσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για θέματα που αφορούν στη σχέση σου, ώστε να φτάσετε μαζί στα συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, προσπάθησε να μην ενδίδεις αμέσως και χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα τις προκλήσεις κάποιων ανθρώπων που τώρα γνωρίζεις, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, φίλε Αιγόκερε. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Σήμερα, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο, φίλε Υδροχόε. Κάποια θέματα που καθυστερούν, σε εκνευρίζουν αρκετά, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, γιατί πολύ γρήγορα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό,τι περνούσε από το χέρι σου, το έχεις ήδη κάνει. Για να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους και με ήρεμο και διαλλακτικό τρόπο, να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, αφιερώσου λίγο περισσότερο στον σύντροφό σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις που έχεις, έξω από τη σχέση σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη μόνιμη παρέα, η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, μέσα από το στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αγαπητέ Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Κριό, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Θα ενεργήσεις με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις αυτό το Σάββατο, φίλε Ιχθύ, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου, για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν τη σχέση σας, αγαπητέ Ιχθύ, και τα πράγματα θα πάνε όπως τα υπολογίζεις. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, φρόντισε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και άνοιξε τα φτερά σου σε νέους κύκλους γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε τα μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

myastro.gr

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα