«Τα πάντα για τη Γιουνάιτεντ»

17:57 18/10/2013 - Πηγή: TNSite
Λόγια που θα μπορούσαν να πάρουν ερμηνεία επιθυμίας για παραμονή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά το καλοκαίρι, βγήκαν από το στόμα του Αντνάν Γιανουζάι. Τι είπε για την ομάδα, τον Μόγιες, και τον… Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο νεαρός μέσος των «κόκκινων διαβόλων» που έχει διαβάσει ότι αρκετές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες διάφορων χωρών… «σφάζονται» στα πόδια του και πως από τώρα τον έχουν βάλει στο «μάτι» μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, έδειξε ότι δεν έχει πρόθεση να αφήσει το «Ολντ Τράφορντ».

Το

συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, όμως ο ίδιος, πέταξε το… μπαλάκι στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ με δηλώσεις του στο «KTV» από το Κόσοβο.

«Από την αρχή ήθελα να παίξω για τη Γιουνάιτεν και τώρα πλέον απολαμβάνω την ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα δύο γκολ που πέτυχα απέναντι στη Σάντερλαντ. Δουλεύω καθημερινά πολύ σκληρά και είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία και έπαιξα. Ελπίζω να είναι πολύ καλή η φετινή σεζόν. Θέλω να δώσω τα πάντα για τη Γιουνάιτεντ και να γίνω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου» είπε ο Αντνάν Γιανουζάι, ενώ αναφέρθηκε και σε δύο πρόσωπα που τον έχουν βοηθήσει πάρα πολύ:

«Έμαθα πολλά από τον Ράιαν Γκιγκς γιατί παίζουμε και στην ίδια θέση. Συχνά του έκανα και ερωτήσεις. Επίσης, έχω καλή σχέση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που μου είχε δώσει την ευκαιρία να παίξω σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ».

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα