Αυτό είναι το νέο κορίτσι του Leonardo Di Caprio [εικόνες]

17:37 18/10/2013 - Πηγή: TNSite

Προφανώς ο Leonardo DiCaprio είχε παράλληλη σχέση όσο ήταν ζευγάρι με την Toni Garrn, με την οποία εθεάθη τελευταία φορά τον περασμένο Αύγουστο σε τρυφερό ραντεβουδάκι στην Ίμπιζα...

Σαν να μην την έχουν αγγίξει οι σχετικές "πιπεράτες" φωτογραφίες του 38χρονου σταρ με την Γερμανίδα καλλονή, το 24χρονο μοντέλο Kat Torres βάζει τα πράγματα στη θέση τους και δηλώνει ότι αυτή είναι το κορίτσι του DiCaprio!

Όπως είπε στο βραζιλιάνικο περιοδικό Extra,

γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο στις Κάννες: "Ο Leo είναι καταπληκτικός. Μέναμε στο ίδιο σπίτι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ".

Το 24χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία Katiuscia Torres Soares -όπως είναι ολόκληρο το όνομά της- είπε επίσης ότι φοβάται την αντίδραση του "Υπέροχου Γκάτσμπι" όταν μάθει ότι αποκάλυψε τη σχέση τους.

"Ανησυχώ τι θα σκεφτεί για μένα που σας μιλάω γι΄ αυτό το θέμα. Έχουμε κάνει συμφωνία να μην μιλάμε ποτέ για τη σχέση μας", είπε η Βραζιλιάνα καλλονή και πρόσθεσε: "Στην Ευρώπη, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος μας βλέπει μαζί σε πολλά μέρη, οπότε δεν χρειάζεται να ρωτήσουν τίποτα".

Πηγή: egotastic.com

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα