Τα όνειρά του για τον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Κάτσε

15:14 4/6/2013 - Πηγή: TNSite
Χαρούμενος για την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τα όσα έζησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο δήλωσε ο Εργκούς Κάτσε, μιλώντας στην εφημερίδα SportDay.

«Εζησα μοναδικές στιγμές την τρέχουσα σεζόν κι αν αυτές πολλαπλασιαστούν και την επόμενη χρονιά, τότε θα νιώθω ευλογημένος…», τόνισε ο νεαρός χαφ των Θεσσαλονικέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκούς Κάτσε

στη SportDay

Κατ' αρχάς, Εργκούς, συγχαρητήρια για τη φετινή χρονιά και τα όσα κατάφερες...
«Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά. Κέρδισα πάρα πολλά φέτος, μια και ξαφνικά έπαιξα βασικός. Αποκόμισα σπουδαίες εμπειρίες για το μέλλον. Αν δεν με εμπιστευόταν ο Γιώργος Δώνης και δεν μου έδινε παιχνίδια, πολλά πράγματα δεν θα γίνονταν. Μετά έγινε η αλλαγή, αλλά και πάλι ο κ. Γεωργιάδης έδειξε ότι με υπολογίζει κι αυτό με χαροποίησε αρκετά. Ήταν μια σπουδαία σεζόν, που δεν την είχα καν… ονειρευτεί».

Ο ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προηγήθηκαν και την έντονη κριτική σε παίκτες και προπονητές, κατάφερε να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ. Τι θα επακολουθήσει;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τελικά πήραμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Φθάσαμε σε μια σημαντική νίκη στα Γιάννενα και τελικά ξελαφρώσαμε… Ηταν μια δύσκολη χρονιά, με αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, όμως έστω και στο τέλος πετύχαμε έναν εκ των βασικών μας στόχων».

Πού θα φθάσει η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη; Ποιο πιστεύεις ότι είναι το όριο τού ΠΑΟΚ; Θα κάνει την υπέρβαση;

«Ολοι είμαστε σε αναμονή. Θα έρθει ο καινούργιος προπονητής, θα ενισχυθεί η ομάδα και μετά ο κ. Σαββίδης κι όλοι οι υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό θα οριοθετήσουν τους στόχους μας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά μας και να πηγαίνουμε τον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο και ψηλότερα. Υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για κάτι τέτοιο και πιστεύω ότι θα φθάσουμε στην υπέρβαση…».

Ποιος είναι ο δικός σου στόχος; Φέτος έπαιξες βασικός στον ΠΑΟΚ, κλήθηκες στην εθνική Ανδρών της Αλβανίας. Τι άλλο έπεται;

«Δε θέλω να κάνω άλματα, αλλά σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Εζησα μοναδικές στιγμές την τρέχουσα σεζόν κι αν αυτές πολλαπλασιαστούν και την επόμενη χρονιά, τότε θα νιώθω ευλογημένος… Μακάρι να είμαι υγιής, να παίζω στον ΠΑΟΚ, να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα κι Ευρώπη και να βοηθήσω για να πετύχει η ομάδα τους υψηλούς της στόχους».

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα