Συντετριμμένος ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Ντούζου

15:21 30/4/2013 - Πηγή: TNSite

Συντετριμμένος είναι ο Στηβ Ντούζος, ο γιός του ηθοποιού Ανδρέα Ντούζου, που έφυγε από τη ζωή, ενώ συγκινημένοι μίλησαν για τον ηθοποιό μεγάλοι πρωταγωνιστές που συνεργάστηκαν μαζί του σε αξέχαστες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Την Πέμπτη η κηδεία

«Ήταν πολύ άσχημα... Τον είχαμε επτά χρόνια με Αλτσχάιμερ και πού και πού έπεφτε και χτύπαγε. Το τελευταίο χτύπημα ήταν μεγάλο... Ο Ντούζος έκλεισε τα 79 λίγες μέρες πριν», είπε ο γιός του.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, η κηδεία του

Ανδρέα Ντούζου θα γίνει την Πέμπτη, στις 15:00, από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στο ίδρυμα «Νέστωρ» για το Αλτσχάιμερ.

«Ο Ντούζος ήταν γεμάτος, ευτυχισμένος... Έστησε μια πολύ καλή οικογένεια, έζησε και μεγάλωσε τα εγγόνια του», συνέχισε ο Στηβ Ντούζος, προσθέτοντας πως μπορεί να περίμεναν το μοιραίο, αλλά αυτό δεν αλλάζει την απώλεια. «Κάθε φορά που θέλουμε, θα κάνουμε ένα κλικ στο Ίντερνετ, θα βλέπουμε τις ταινίες του και θα τον θυμόμαστε όπως ήτανε», κατέληξε ο ηθοποιός.

Τι λένε Βουτσάς – Καραγιάννη

Θλιμμένοι από τον θάνατο του συναδέλφου τους δήλωσαν στην «Μεσημεριανή Μελέτη» ο Κώστας Βουτσάς και η Μάρθα Καραγιάννη, που είχαν συνεργαστεί μαζί του, αλλά και τον γνώριζαν προσωπικά.

«Ήμασταν πολύ φιλαράκια! Ο Ανδρέας ήταν ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, τον αγάπαγες αμέσως! Καμία σχέση με σταρ και βλακείες, πολύ ωραίος άνθρωπος, με το γέλιο και το χιούμορ του!», είπε ο Κώστας Βουτσάς, προσθέτοντας πως μπορεί να είχε κατακτήσεις, αλλά τον χάρηκε μόνο η γυναίκα του, η οποία ήταν τα πάντα για εκείνον.

«Ο Αντρέας με στεναχώρησε, αν και ήταν αναμενόμενο. Είχε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και η γυναίκα του, η Τασία, υπέφερε πάρα πολύ... Παίξαμε μαζί και μία από τις τελευταίες παραστάσεις και ήμασταν φίλοι από πολύ μικροί», δήλωσε η Μάρθα Καραγιάννη, συμπληρώνοντας πως θα θυμάται από εκείνον την καλοσύνη και την ευγένειά του.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα