«Συνταγές της στιγμής»

12:42 22/4/2013 - Πηγή: TNSite
Η Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη, CEO της εταιρείας επικοινωνίας Communication Lab, έχοντας, ήδη, επιμεληθεί το βιβλίο «Γλυκίσματα και Κεράσματα από την κουζίνα του Poseidonion Grand Hotel», πλέον πειραματίζεται με πιο «αλμυρές» μαγειρικές προτάσεις.

Με σκοπό να βοηθήσει μαγείρισσες και μάγειρες που δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους, παρουσιάζει το βιβλίο «Συνταγές της στιγμής» με συνταγές ζυμαρικών, που βασίζονται σε ελληνικά προϊόντα και ετοιμάζονται γρήγορα, εύκολα και προπάντων οικονομικά.

Η ιδέα για τη δημιουργία

του βιβλίου συνελήφθη από κοινού με την Τίνα Κίκιζα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας ζυμαρικών «ΜΕΛΙΣΣΑ», κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην πετυχημένη διοργάνωση “Spetses mini Marathon”, όπου και αντιλήφθηκαν ότι παρόλο που η εποχή αλλάζει και κινείται ταχύτατα, η ανάγκη για ένα ζεστό σπιτικό φαγητό παραμένει αναλλοίωτη. Μάλιστα, για τις ανάγκες της έκδοσης, η Μαίρη Κίκιζα, πρόθυμα «δάνεισε» 4 συνταγές για να δώσει έμπνευση σε άπειρους αλλά και πεπειραμένους μάγειρες.

Το βιβλίο «Συνταγές της Στιγμής» διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα βιβλία μαγειρικής διότι προσφέρει βιωματικές συνταγές και δεν ακολουθεί τη λογική των πολλών συστατικών και των μεγάλων συνταγών. Η Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη δηλώνει: «Με αυτό το βιβλίο, θέλω να παροτρύνω τους αναγνώστες να πειραματιστούν εύκολα και με φθηνά υλικά που συνήθως έχουν ήδη στην κουζίνα τους, χρησιμοποιώντας ως έμπνευση τα ζυμαρικά»

Στις 118 σελίδες της εύχρηστης αυτής έκδοσης η οποία χωρίζεται στις εξής ενότητες: «Τα Βασικά», «Οι Σούπες», «Τρώμε σε 15 λεπτά», «Τρώμε αε 30 λεπτά», «Κριθαροτά», «Για να γλυκαθείτε», θα ανακαλύψετε ότι το μυστικό κρύβεται στα λίγα και καλά υλικά και τις απλές συνταγές.

«Συνταγές της Στιγμής»
Συντελεστές:
Συνταγές και Food Styling: Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη
Φωτογραφίες: Ιωάννα Ρουφοπούλου
Δημιουργικός Σχεδιασμός: Αλεξάνδρα Ηλιάδου/octavo design
Τιμή: 18 ευρώ

Πωλείται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία πανελλαδικά

Δείτε περισσότερα εδώ.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα