Συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος στο κανάλι της FIFA

20:08 5/12/2013 - Πηγή: TNSite

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Βραζιλία για την κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014.

Μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος τεχνικός προέβη σε μια αποτίμηση των αγωνιστικών πεπραγμένων της Εθνικής ομάδας, επισημαίνοντας ότι «στη διάρκεια της προκριματικής φάσης κερδίσαμε 25 βαθμούς και αυτή η συγκομιδή φυσιολογικά

συνήθως σε κατατάσσει πρώτο. Κάποιες ομάδες άλλες, για παράδειγμα, προκρίθηκαν απευθείας με λιγότερους βαθμούς.

Σε αυτήν την επίδοση φτάσαμε κάνοντας στο τέλος πέντε συνεχείς νίκες, ωστόσο δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την απευθείας πρόκριση. Παρ' όλα αυτά είχαμε μεγάλη πίστη και θέληση για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ, κάτι που αποδείξαμε στα πλέι οφ με τη Ρουμανία. Τα πλέι οφ δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις, κι αυτό κάναμε».

Όταν ρωτήθηκε για το στόχο της Ελλάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, επανέλαβε πως «στο Μουντιάλ δεν θα έρθουμε για να κάνουμε τουρισμό στη Βραζιλία», ενώ υπογράμμισε ότι «ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα