Συνεχίζει με Ολυμπιακό η (γούρικη) ΕΔΤ!

00:20 3/10/2013 - Πηγή: TNSite
Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Βέλγιο κόντρα στην Άντερλεχτ «απογείωσε» και τις βλέψεις της ΕΔΤ και της Nova, για τη συνέχεια της ελληνικής ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ θα είναι πάλι εκτός έδρας,

κόντρα στην Μπενφίκα και πάλι με μετάδοση απ' την ΕΔΤ, την οποία δεν ...χαλάει καθόλου να μην κάνει τηλεοπτικές παραγωγές και απλά να ...υποδέχεται βραδιές σαν την αποψινή.

Θα πρέπει να τονιστεί πως στην (μέχρι στιγμής) σύντομη παρουσία της Δημόσιας Τηλεόρασης από τότε που ξεκίνησε να εκπέμπει, διατηρεί το αήττητο στους αγώνες των ελληνικών ομάδων σε πλέι-οφ και ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θυμίζουμε ότι η ΕΔΤ μετέδωσε και το Σάλκε-ΠΑΟΚ (1-1) στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Παράλληλα, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι πήγε πολύ καλά η σχεδόν δίωρη pre game εκπομπή, με την παρουσία των Πέτρου Μίχου, Στέλιου Γιαννακόπουλου στο στούντιο δίπλα στον Ιωσήφ Νικολάου. Έλλειψαν (ευτυχώς) οι πολλές; διαφημίσεις (αυτό έχει να κάνει με την απουσία εσόδων, αλλά δεν θα είμαστε εκτός πραγματικότητας αν ισχυριστούμε ότι άρεσε στους τηλεθεατές), αλλά και τα προβλήματα ήχου που είχαμε ακούσει πρόσφατα.

Η Nova θα επιστρέψει στις μεταδόσεις των αγώνων του Ολυμπιακού στα εντός έδρας με Άντερλεχτ και Μπενφίκα και μέχρι τότε η ΕΔΤ μπορεί να πιστεύει σε μία ανάλογη με την αποψινή βραδιά στην Πορτογαλία.

Θα δούμε αύριο (3/10) τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να σημείωσε τα μεγαλύτερα από την ημέρα λειτουργίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα