Στο πλευρό των παιδικών χωριών SOS

21:43 16/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η ING Ελλάδος στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα» που σχεδιάζει και υλοποιεί στη χώρα μας, προχώρησε στη στήριξη των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή
και Ηράκλειο Κρήτης για το 2013.

Αναλυτικότερα, μέσω της αρωγής της, η ING στοχεύει στην ανακούφιση οικογενειών που φροντίζονται από τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, που λειτουργούν από τα Παιδικά Χωριά S.O.S., σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, και Ηράκλειο Κρήτης.

Η έμπρακτη υποστήριξη της ING έρχεται να καλύψει βασικές ανάγκες σίτισης, ρουχισμού, υπόδησης, οικιακού και σχολικού εξοπλισμού με τη διάθεση δωροεπιταγών συνολικής αξίας 40.000 ευρώ από μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και από εταιρία λιανικής σχολικών ειδών, παιχνιδιών, οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης κα.

Η παράδοση των δωροεπιταγών στα Κέντρα Προστασίας Παιδιού & Οικογένειας πραγματοποιήθηκε σε ειδικές εκδηλώσεις στην κάθε πόλη όπου λειτουργούν τα Κέντρα. Ειδικότερα, στην εκδήλωση παράδοσης στο Κέντρο που λειτουργεί στην Αθήνα, παρευρέθησαν οι κ.κ. Μάνος Χειράκης Γενικός Διευθυντής Marketing, Κατερίνα Μολφέτα, Marketing Communications Manager, Κωνσταντίνος Μελισσουργός, ING Agency Manager και Ευαγγελία Πιτόγλου-Ζαφείρη, ING Agency Manager, οι οποίοι παρέδωσαν τις δωροεπιταγές στους κους Αναστάσιο Βρεττό, Πρόεδρο Παιδικών Χωριών S.O.S και Γεώργιο Πρωτόπαπα, Γενικό Διευθυντή Παιδικών Χωριών S.O.S.

Ο κ. Μάνος Χειράκης, στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Ελληνική οικογένεια χρειάζεται σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τη βοήθειά μας. Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος «Ζήσε Υπεύθυνα», στην ING αγκαλιάζουμε με συνέπεια και ευθύνη τις ανάγκες των Κέντρων Προστασίας Παιδιού & Οικογένειας και τους στηρίζουμε στο πολύτιμο έργο φροντίδας των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη».

Για την ING, η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο στρατηγικό κομμάτι της ίδιας της λειτουργίας της εταιρείας. Το πολυσχιδές και ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «Ζήσε Υπεύθυνα», εμπεριέχει δράσεις και πρωτοβουλίες στους πυλώνες: Κοινωνία & Παιδί, Περιβάλλον, Οι Άνθρωποί μας, η Αγορά μας, και Αθλητισμός & Πολιτισμός.

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα