Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον. Ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού

17:36 22/7/2013 - Πηγή: TNSite

"Άρχισε η διαδικασία του τοκετού αμέσως μετά την εισαγωγή της στο μαιευτήριο, γύρω στις 06.00 τοπική ώρα" (08.00 ώρα Ελλάδος), αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News η Kate έφθασε μαζί με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, στο μαιευτήριο ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού.

Η Kate Middleton είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί το οποίο θα είναι τρίτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει γνωστό, όμως οι περισσότεροι πιστεύουν πως το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα είναι κορίτσι, ενώ θα γεννηθεί στο ίδιο μαιευτήριο στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφερε στη ζωή τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Από τις αρχές Ιουλίου δεκάδες φωτογράφοι είναι τοποθετημένοι έξω από το μαιευτήριο, αναμένοντας την άφιξη του μωρού.

Το τελετουργικό της ανακοίνωσης της γέννησης είναι συγκεκριμένο. Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας θα κάνει την εμφάνισή του στα σκαλιά του νοσοκομείου, κρατώντας στα χέρια ένα σφραγισμένο φάκελο, o οποίος θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο και αστυνομική συνοδεία, μέχρι το Μπάκινγχαμ, όπου και θα παραδοθεί στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στη συνέχεια έξω από το παλάτι του Μπάκινγχαμ θα τοποθετηθεί ένας ειδικός πίνακας ανακοινώσεων ώστε να γνωστοποιηθεί το χαρμόσυνο γεγονός, όπως είχε συμβεί και στις 22 Ιουνίου 1982, ημέρα γέννησης του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Όλα όσα δεν ήξερες για το βασιλικό μωρό της Kate Middleton και του Πρίγκιπα William

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα