Στο The Voice και η Μαρία Εγγλέζου

18:43 12/12/2013 - Πηγή: TNSite

Μπορεί να ασχολείται χρόνια με το τραγούδι και φέτος να εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, δίπλα σε ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, όμως η Μαρία Εγγλέζου θέλει να δοκιμάσει την τύχη της -κι εκείνη- στο νέο talent show του ΑΝΤ1 «The voice».

Η σέξι τραγουδίστρια και σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου είναι ανάμεσα στα εκατοντάδες νέα άτομα που ψάχνουν απεγνωσμένα ένα «παράθυρο στον ήλιο», ώστε να καταφέρουν να κάνουν μια αξιόλογη καριέρα

στον χώρο.

Χθες το πρωί η ξανθιά, εντυπωσιακή καλλιτέχνις βρέθηκε από νωρίς στα Κάπα Studios και περίμενε υπομονετικά να έρθει η σειρά της να δοκιμάσει τις δυνάμεις της μπροστά στην κριτική επιτροπή. Παρά την εμπειρία της και τις εμφανίσεις της εδώ και χρόνια, ήταν πάρα πολύ αγχωμένη και το μόνο που ήθελε ήταν να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Το τραγούδι την κέρδισε από πολύ μικρή και πιστεύει ότι το «The voice» θα της δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα στον χώρο.

Η Μαρία βρέθηκε μόνη στις «τυφλές οντισιόν» του «The voice», καθώς δεν τη συνόδευσε ο σύζυγός της. Είναι βέβαιο όμως ότι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, με τον οποίο είναι παντρεμένη από την άνοιξη του 2010, στηρίζει τις αποφάσεις της και θέλει να τη δει να ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά. Αλλωστε, ως ζευγάρι, βοηθάει ο ένας τον άλλο. Ο ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα του μαγαζιού όπου εμφανίζεται η σύζυγός του, με «πρώτα βιολιά» τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Οικονομόπουλο και Ελένη Φουρέιρα.

Στο παρελθόν ο Μιχάλης είχε μιλήσει για το πώς η γυναίκα του τον βοήθησε να ξεφύγει από τον κόσμο των καταχρήσεων, ενώ η Μαρία είχε περιγράψει τον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου, γράφοντας ένα τραγούδι για εκείνη, το οποίο ερμήνευσε ένας φίλος τους την ώρα που η καλλιτέχνιδα βρισκόταν στην πίστα.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα