Στήριξη σε Μασάντο

14:16 30/11/2012 - Πηγή: TNSite

Ένα ζήτημα προς αντιμετώπιση στον Ολυμπιακό είναι η αμφισβήτηση που εκφράστηκε ανοιχτά πλέον για τον Πάουλο Μασάντο από τους οπαδούς της ομάδας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παναχαϊκή.

Ο Πορτογάλος έγινε αντικείμενο γκρίνιας από την εξέδρα κατά την είσοδό του στο παιχνίδι και σε κάποιες λάθος ενέργειες, κυρίως λόγω της κακής απόδοσής του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα για τις χαμηλές πτήσεις του σ' αυτό το

πρώτο τρίμηνο της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Ο Μασάντο δεν «κατηγορείται» για αδιαφορία, όλοι αναγνωρίζουν ότι προσπαθεί και τρέχει πολύ στο γήπεδο, αλλά η απόδοσή του και η ουσιαστική προσφορά του παραμένει σε μέτρια επίπεδα σύμφωνα με την αξία του, ενώ η ατολμία είναι κάτι που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του, όπως και η αστοχία στις προσπάθειες για γκολ που επιχειρεί, πολλές εκ των οποίων είναι «τραβηγμένες», προφανώς από την επιθυμία του να δείξει κάτι παραπάνω.

Από την ΠΑΕ εκτιμάται ότι ο παίκτης θέλει το χρόνο του και σ΄αυτή τη φάση χρειάζεται υποστήριξη και όχι αποδοκιμασίες. Ο Ζαρντίμ τον συμβουλεύει να συνεχίσει τη δουλειά και να μην επηρεάζεται από τις αρνητικές κριτικές ή τις αποδοκιμασίες, ενώ έχει ενδιαφέρον να φανεί πως θα αντιδράσει ο ίδιος ο παίκτης στην πίεση που δέχεται.

Είναι πιθανό να μην ξεκινήσει βασικός στον αγώνα με τον Πλατανιά, αν και το λογικό είναι ότι χρειάζεται μια καλή εμφάνιση σε ένα τέτοιου τύπου ματς ώστε να πάρει τα πάνω του.

Εν τω μεταξύ υπάρχουν δημοσιεύματα στη Σερβία και στην Ουκρανία ότι ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή μέσο Μίλος Νίνκοβιτς που το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου και μπορεί να αποκτηθεί τον Γενάρη δίχως πολλά χρήματα. Πλεονέκτημα του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση οι καλές σχέσεις που υπάρχουν με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη.

Η ομάδα ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο θεωρείται βέβαιη η επανμφάνιση του Αριελ Ιμπαγάσα ενώ έχει ενδιαφέρον η απόφαση του Ζαρντίμ για το ποιός από Τζεμπούρ και Μήτρογλου θα ξεκινήσουν στη θέση του σέντερ φορ.

pamesports

Keywords
Τυχαία Θέματα