ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ, 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

23:22 20/10/2013 - Πηγή: TNSite

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-2 στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Η ομάδα του Ακη Μάντζιου,

«πάγωσε» τη Λεωφόρο στο 18ο λεπτό, με κεφαλιά του Ζεκίνια, από το κόρνερ του Ντιόγκο,. Οι Θρακιώτες στο 51, είχαν την ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά ο Κάσες σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Καπίνο. Το «τριφύλλι» ισοφάρισε με τον Φιγκερόα στο 67, όμως ο Πανθρακικός πήρε την πολύ μεγάλη νίκη με κεφαλιά του Ρομέου στο 75', μετά από φάλου του πολύ καλού Κάσες και «τραγική» έξοδο, από τον Καπίνο... Ο Παναθηναϊκός
«πλήρωσε» τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, την για ακόμα μία φορά έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, σε άμυνα και επίθεση.-------------------------------------------------------------------------------ΟΦΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ο Διαμαντάκος έδωσε πρωτοπορία στους φιλοξενούμενους στο 28ο λεπτό και ο Παπάζογλου ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, του Ρικάρντο Σα Πίντο, στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ, στο 41ο.Για τον Εργοτέλη τού Γιάννη Πετράκη, ο οποίος παρέμεινε αήττητος και αυτή την αγωνιστική, ο Κουτσιανικούλης είχε οριζόντιο δοκάρι, στο 62, μετά την απόκρουση του Αθανασίου.-----------------------------------------------------------------------------ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ 1-5, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Σολάρι άνοιξε το σκορ για τους «ακρίτες» στο 24ο και οκτώ λεπτά αργότερα, στο 32, ο Σολτάνι πραγματοποίησε το 0-2 για την Ξάνθη.Στο 41ο λεπτό η τυπικά γηπεδούχος μείωσε σε 2-1 με τον Μαρσέλο, όμως τέσσερα λεπτά μετά, στο 45, από μπαλιά του Σολτάνι, ο Ιταλός διπλασίασε τα δικά του γκολ σημειώνοντας το 1-3. Στο 54 αντιστράφηκαν οι ρόλοι, ο Σολάρι βρήκε τον Αλγερινό που πέτυχε το 1-4. Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σολάρι, όταν εκμεταλλευόμενος το ότι το σουτ του Σολτάνι βρήκε στο δοκάρι του Σιδεράκη, πέτυχε χατ-τρικ!---------------------------------------------------------------------------ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ -ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1 στη Ριζούπολη. Οι γηπεδούχοι του Χαράλαμπου Τεννέ στο ντεμπούτο του, μπήκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Μοπόγιοβιτς στο 7. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ισοφάρισε στο 73, έπειτα από σέντρα του Μελισσά και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, από τον Τζόρβα.------------------------------------------------------ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ 0-1 στο πλήρως ανακαινισμένο «Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας». Ο Ουντότζι στο 61, μετά το κόρνερ του Τάτου χάρισε την πολύτιμη νίκη και το 2ο συνεχόμενο τρίποντο στην ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Αρη, για τις διαιτητικές αποφάσεις του Βοσκάκη, ο οποίος στις καθυστερήσεις απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τους Οικονομόπουλο και Αγκάνθο, ενώ αμέσως μετά τη λήξη, επίσης με 2η κίτρινη,τον Πουλίδο.

--------Για την 4η αγωνιστική τού 6ου ομίλου τής Φούτμπολ Λιγκ 2, η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0, του Αγίου Νικολάου.ΣΚΟΡΕΡΣ: 29', 60' Πόποβιτς, 63' Ντακόλ.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα