Ξάνθη - Καλλονή, 5-1

23:22 20/10/2013 - Πηγή: TNSite
Μέχρι το πρώτο 20λεπτο θαρρείς πως υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Καλλονή, η οποία ήταν συνεχώς στην επίθεση, απειλούσε με σουτ και είχε εγκλωβίσει την ακίνδυνη Ξάνθη.

Το μπλοκάκι:

3ο λεπτό: Καλό σουτ του Χουάνλου για την ΑΕΛ Καλλονής και απόκρουση από τον Ζαρόπουλο.

21ο λεπτό: Επικίνδυνο σουτ του Λεοζίνιο για την ΑΕΛ Καλλονής και απόκρουση από τον Ζαρόπουλο.

24ο λεπτό: Κεφαλιά του

Σολάρι, ο οποίος εκμευταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Καλλονής και 0-1.

33ο λεπτό: Ο Σολτάνι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη και έκανε το 0-2.

41ο λεπτό: Σέντρα ακριβείας του Λεοζίνιο και κεφαλιά του Μαρσέλο για το 1-2!

45ο λεπτό: Η Ξάνθη απαντά με το 1-3, με τον Σολάρι ύστερα από γύρισμα του Σολτάνι από τα αριστερά.

54ο λεπτό: Αντεπίθεση για την Ξάνθη, πάσα του Σολάρι στον Σολτάνι και αυτός από κοντά πλάσαρε εύκολα για το 1-4.

92ο λεπτό: Μετά από σουτ στο δοκάρι, ο Σολάρι πήρε το ριμπάουντ και με εξ επαφής πλασέ έγραψε το τελικό 1-5.Ολα αυτά μέχρι το 0-1. Κόντρα στη ροή του αγώνα και δευτερόλεπτα μετά την πρώτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων, ο Σολάρι με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην Ξάνθη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σολτάνι στο 33' με κεφαλιά και αυτός έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ακριτική ομάδα.

Η Καλλονή προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ, μείωσε με την κεφαλιά του Μαρσέλο στο 41' μετά από σέντρα ακριβείας του Λεοζίνιο, αλλά λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 45, είδε τον Σολάρι ξανά να σκοράρει, μετά από γύρισμα του Σολτάνι.

Οι ρόλοι άλλαξαν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό. Ο Σολάρι σέρβιρε και ο Σολτάνι πλάσαρε για το τέταρτο γκολ της Ξάνθης, σαν σε προπόνηση. Και όλα αυτά την ώρα που οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να απειλήσουν.

Όλα τα άλλα ήταν άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του αγώνα, το ματς είχε ανοίξει σε μέγιστο βαθμό και η Καλλονή προσπαθούσε να σκοράρει για να κατεβάσει την έκταση της ήττας.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στις καθυστερήσεις από τον Σολάρι με το τρίτο προσωπικό του γκολ. Ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ στο δοκάρι και με εξ επαφής πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Αδύναμος κρίκος:

Κάποιος είναι υπεύθυνος που η Καλλονή δεν παίζει στη φυσική της έδρα. Κάποιος που έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι τέτοια παιχνίδια που μπορεί να τα παλέψει, τα χάνει με τέτοιο σκορ. Βέβαια, υπάρχει και μια άμυνα που δείχνει ιδιαίτερα ευάλωτη.

MVP:

Ο Σολάρι έχει ένστικτο σκόρερ και ικανότητες μεγάλου παίκτη. Μαζί με τον Σολτάνι είναι δίδυμο που... σκοτώνει.

Σχόλιο:

Η Ξάνθη πήρε ένα ματς που άρχισε με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά ολοκληρώθηκε σαν σε προπόνηση. Η ακριτική ομάδα μετρά συνεχόμενες νίκες και βρίσκει το δρόμο της απέναντι σε μια Καλλονή που πρέπει να αφήσει το συντομότερο πίσω της τούτο το αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γκάσιτς (Χωριανόπουλος 59'), Λεάντρο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης (Αγρίτης 58), Λεοζίνιο, Χουάνλου (Γάλας 66'), Γκαρσία, Καζάκης.

Ξάνθη (Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Γούτας, Μάρτινς, Φλίσκας, Ντιέ (Χοσέμι 73'), Κάλβο (Ράνος 84'), Σουάρες (Βασιλακάκης 63'), Σολτάνι, Σολάρι.

contra.gr

SpiroSpero

Keywords
Τυχαία Θέματα