Σκορδά: Προφανώς κάτι άλλο έχει συμβεί με τον Ουγγαρέζο

14:14 3/11/2013 - Πηγή: TNSite

Για όλους και για όλα μίλησε σε συνέντευξή της η Φαίη Σκορδά όπως για τη διατάραξη της σχέσης της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και για τη μητρότητα.

Τι είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Ο καθένας κάνει τις προσωπικές και επαγγελματικές του επιλογές και από αυτές καθορίζεται. Εντάξει, είναι αστείο κάποιος να πιστεύει πως κάτι χάλασε μεταξύ μας, επειδή ο Δημήτρης έμεινε στο MEGA. Είναι πολύ παιδικό. Προφανώς,

κάτι άλλο θα έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα όμως, εγώ τον Δημήτρη τον αγαπώ, τον έχω μέσα στην καρδιά μου και δεν αλλάζει αυτό. Αλλάζοντας το εργασιακό περιβάλλον, με κάποιους ανθρώπους συνεχίζεις και με κάποιους απομακρύνεσαι. Τον Δημήτρη τον αγαπάμε. Αλλά όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια...», λέει η Φαίη και αποκαλύπτει πως τον τελευταίο καιρό έχουν ανταλλάξει κάποια μηνύματα.

Όσο για το γεγονός ο Ουγγαρέζος λέει τον καιρό ακριβώς όπως το έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζει:

«Το είχαμε κάνει μια φορά πέρυσι για πλάκα. Ο Δημήτρης έχει φοβερό ταλέντο παρατηρητικότητας και μπορεί να σε κάνει το ίδιο. Αυτό, αν το κάνεις χιουμοριστικά, έχει την πλάκα του. Αν το κάνεις σοβαρά, εμένα δεν μου φαίνεται αστείο. Αν το έκανε μια-δυο φορές, θα είχε την πλάκα του. Τώρα, το να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως το κάνει ο Γιώργος, δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν μου αρέσει».

Τέλος στις φήμες για νέα εγκυμοσύνη απαντά. «Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο, όχι μόνο για εμένα. Όμως, με όλα τα θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα είμαι πολύ ευαίσθητη. Οι συνεργάτες μου στο Πρωινό και στο faysbook.gr ξέρουν καλά τη θέση μου πάνω σ’ αυτό. Όταν κάναμε την πρώτη σύσκεψη στον ΑΝΤ1 και μαζέψαμε όλους τους δημοσιογράφους, τους είπα ότι ένα πράγμα που θέλω να σέβονται –κι εκεί χτυπάω το χέρι στο τραπέζι– είναι τα θέματα που αφορούν στα παιδιά και στη μητρότητα. Τα θεωρώ ιερά. Και ξέρουν οι άνθρωποι της δουλειάς μας, γιατί αυτό δεν οφείλει να το ξέρει ο κόσμος, πως είναι από τα λίγα πράγματα που δεν σηκώνω. Ο καθένας, βέβαια, γράφει αυτά που πιστεύει και κάνει τη δουλειά του όπως νομίζει. Όμως, για εμένα αυτά είναι κάποια θέματα που χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και περισσότερης σκέψης».

Αν ήταν έγκυος, θα ήταν κάτι που θα ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο που την αγαπά; «Σαφώς. Όπως και το έχω κάνει. Θέλω πολύ να μου έρθει ένα δεύτερο παιδάκι, τι πιο φυσιολογικό, άλλωστε; Αλλά για να πεις κάτι δημόσια, ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους, πρέπει να είναι δική σου επιλογή το πότε και το πώς θα το κάνεις. Είναι κάτι πολύ προσωπικό» ξεκαθαρίζει.

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα