Σκορδά - Νομικού στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου

20:29 16/10/2013 - Πηγή: TNSite

Ποια είναι τα πουλέν του ΑΝΤ1; Η Φαίη Σκορδά και η Δούκισσα Νομικού, όπως καταλάβαμε στην παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού που έγινε προχθές. Η σύζυγος του Γιώργου Λιάγκα (χωρίς εκείνον, αφού ήταν άρρωστος) εκ δεξιών και η πρώην Σταρ Ελλάς εξ αριστερών του Γιάννη Λάτσιου έκαναν σαφή

την επιλογή του διευθυντή Προγράμματος. Η μία κρατά γερά το «Πρωινό» και η άλλη το «Dancing with the stars 4», μετά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ειδικά στην πρώτη ο Γιάννης Λάτσιος ήταν όλο συμβουλές μετά την παρουσίαση, ενώ από δίπλα του περνούσαν η Μαρία Χούκλη, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ναταλία Γερμανού και όλα τα αστέρια του σταθμού Τι μας προτείνει όμως ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν; Πολλή ψυχαγωγία. Από την κωμική σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα που θα δούμε τον Νοέμβριο μέχρι το «The Voice» με κριτές τους Αννα Βίσση, Αντώνη Ρέμο και Νίκο Καρβέλα. Ο πρόεδρος του καναλιού, Θοδωρής Κυριακού, έκανε πρόσκληση στους διαφημιστές, αφού, όπως είπε, οι τιμές της διαφήμισης βρίσκονται σε επίπεδα 1997.

Από τις 20 έως τις 25 Οκτωβρίου, πάντως, στον ΑΝΤ1 θα «βρέξει» πρεμιέρες. Η αρχή γίνεται την Κυριακή με το «Dancing with the stars 4» και τη σκυτάλη από την επόμενη μέρα παίρνουν το «Κράτα γερά» με τον Γιώργο Λιανό, το «ΟΛΑ 14» με τον Θέμο Αναστασιάδη, «Τα Καρντάσιανς» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα (Τρίτη, Τετάρτη), το «Πλάκα κάνεις» με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο, το «The biggest game show in the world» με τη Νάντια Μπουλέ και το talk show «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα