Τελευταίο τρέιλερ του «Gravity»: Η Σάντρα Μπούλοκ δεν μπορεί να αναπνεύσει!

23:29 27/9/2013 - Πηγή: TNSite

Το «Gravity» προβλήθηκε στη Βενετία, απέσπασε χαρακτηρισμούς όπως «απόκοσμη κι όμως βαθιά ανθρώπινη ταινία», «συγκλονιστική εμπειρία» και «μοναδικό σκηνοθετικό κι ερμηνευτικό επίτευγμα» και μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο, «κεντρικό» τρέιλερ για να κλείσει θριαμβευτικά την προωθητική καμπάνια του με μερικές ακόμα κραυγές απόγνωσης από τη Σάντρα Μπούλοκ που καταπίνονται από την εκκωφαντική σιωπή του διαστήματος.

Εικόνες που κόβουν την ανάσα έρχονται

να επιβεβαιώσουν τις αφιλόξενες συνθήκες «372 μίλια πάνω από τη γη, όπου δεν υπάρχει κανένας ήχος, ατμοσφαιρική πίεση, καθόλου οξυγόνο – η ζωή στο διάστημα είναι αδύνατη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μα τι έχει αυτός ο Μεξικανός και τίναξε στον αέρα το μποξ όφις;

Αλλά πέρα από τις καθηλωτικές εικόνες, ο Αλφόνσο Κουαρόν δημιουργεί ένα έπος για την επιβίωση, την αξία της ανθρώπινης ζωής, τη διάκριση του σημαντικού από το ασήμαντο μέσα στο χαοτικό, τερατώδους κλίμακας κι ασύλληπτης απεραντοσύνης σύμπαν.

Οι δυο αστροναύτες που δεν έχουν παρά ο ένας τον άλλο όταν σε μια αποστολή ρουτίνας σημειώνεται μια καταστροφική έκρηξη στο διαστημικό σταθμό που διαλύει όλο τον εξοπλισμό τους βρίσκονται στο απόλυτο κενό και προσπαθούν να επιστρέψουν στη Γη που μοιάζει ανατριχιαστικά μακριά.

Δείτε αυτά τα τελευταία πλάνα και φανταστείτε τα σε τρισδιάστατη τελειότητα μέσα στη σκοτεινή αίθουσα.

Ανθή Νταουσάνη

e-go.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μα τι έχει αυτός ο Μεξικανός και τίναξε στον αέρα το μποξ όφις;

OnNews

Keywords
Τυχαία Θέματα