Ρίχνει τους τόνους για Πράνιτς ο Παναθηναϊκός

00:35 3/8/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Παναθηναϊκός, μετά την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντεφελντ, κινείται για την απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά οι «πράσινοι» τονίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία.

Ο κροάτης άσος αποτελεί διακαή πόθο του Γιάννη Αναστασίου και είναι δεδομένο ότι με την απόκτηση του ο Παναθηναϊκός ανεβάζει επίπεδο και προσθέτει εμπειρία στο ρόστερ του. Οι πληροφορίες των τελευταίων

ημερών έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απέμενε ήταν να τα βρει ο 32χρονος με τη Σπόρτινγκ για να αποδεσμευτεί.

Ωστόσο, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ρίχνουν τους τόνους, τονίζοντας ότι ο παίκτης αποτελεί στόχο της ομάδας, πρόταση έχει γίνει, αλλά συμφωνία δεν υπάρχει και όλα είναι ανοικτά. Βεβαίως, επικρατεί αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης…

Γι’ αυτό τον πήρε δανεικό

Το σχέδιο για φέτος έλεγε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αποκτήσει παίκτες με τη μορφή δανεισμού. Είναι κάτι που είχε πει και ο Γιάννης Αναστασίου, στο περιθώριο της παρουσίασής του από το «τριφύλλι», με την εξήγηση ότι η λογική των «πράσινων» είναι μεγάλα συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές που απασχολούν, προκειμένου να έχει διάρκεια αυτό που θα χτιστεί.

Ωστόσο, μετά τον Μεχντί Αμπεΐντ και ο Γκόρντον Σίλντεφελντ, ντύνεται στα πράσινα με τη μορφή δανεισμού. Για τον τελευταίο από τη στιγμή που το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, κατέφυγε στη λύση του δανεισμού, αν και αρχικά οι δυο πλευρές συζητούσαν για διετή συνεργασία. Οψιόν δεν έχει μπει, αλλά από τον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι αν ο Κροάτης αμυντικός ικανοποιήσει, θα μείνει και του χρόνου στην ομάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα