Ραντεβού με τους ληστές του έχει ο Πάριος!

16:22 4/12/2013 - Πηγή: TNSite

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές που του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα και του άρπαξαν το ποσό των 40.000 ευρώ αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο τροβαδούρος του έρωτα Γιάννης Πάριος, καθώς αρχίζει στο Ε' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η εκδίκαση της υπόθεσης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται ότι στις 4.15 το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου του 2012 έκλεψαν από τον δημοφιλή τραγουδιστή μια τσάντα που περιείχε την αμοιβή του από συναυλία

και προσωπικά του έγγραφα. Οπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο Ιωάννης Βαρθακούρης και ο στενός συνεργάτης του Στέργιος Θαλασσής επέστρεφαν με το αυτοκίνητο του τραγουδιστή στην Αθήνα από τα Ιωάννινα, όπου το προηγούμενο βράδυ ο 67χρονος καλλιτέχνης είχε δώσει συναυλία. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πάριου στη Γλυφάδα, τρεις άγνωστοι άντρες επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στον συνεργάτη του χτυπώντας τον με γροθιές και κλοτσιές και του άρπαξαν την τσάντα.

Οπως είχε αποκαλύψει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η «Espresso», λίγες ημέρες μετά την κλοπή οι δράστες επέστρεψαν τα κλεμμένα χρήματα. Οπως ισχυρίστηκαν μέσω του δικηγόρου τους, έπαθαν... σοκ όταν διαπίστωσαν ότι είχαν στα χέρια τους χρήματα που ανήκαν στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, τον οποίο θαυμάζουν και αγαπούν! Υστερα από αυτήν την εξέλιξη ο Γιάννης Πάριος φέρεται όχι μόνο να τους συγχώρεσε, αλλά και να ζήτησε να μη διωχθούν ποινικά.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα