«Πρώτα διακοπές και μετά μεταγραφή»

04:21 21/6/2013 - Πηγή: TNSite
Την σεζόν που πέρασε με τη φανέλα της Μάλαγα ο Φρανθίσκο Ίσκο έκανε πράγματα και θάματα τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο νεαρός μέσος δεν αρκέστηκε εκεί, αφού συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις και με την εθνική Ισπανίας στο EURO των Κ-21, με αποτέλεσμα ήδη να τον ενδιαφέρονται για εκείνον η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλα αυτά ο Ίσκο με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως προς το παρόν το μόνο που τον ενδιαφέρει μετά από μία τόσο κουραστική σεζόν είναι που θα κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, με

αποτέλεσμα να έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα μία πιθανή μεταγραφή του.

«Για το μέλλον μου δεν θα πω τίποτα ακόμη. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι οι καλοκαιρινές μου διακοπές», τα λόγια του ισπανού χαφ σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων.

Εκτός αυτού ο Ίσκο μίλησε και για την κατάκτηση του ΕURO των Κ-21 από τους «φούριας ρόχας» όπου στον τελικό νίκησαν με σκορ 4-2 την εθνική Ιταλίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως καταφέραμε να κατακτήσουμε το EURO των Κ-21 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το γεγονός πως στα περισσότερα παιχνίδια είχα καλή απόδοση με κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένο», ενώ για τον Τιάγκο Αλκάνταρα που πέτυχε τρία γκολ στον τελικό τόνισε: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Σε κάθε ματς ήταν πολύ καλός, αλλά στον τελικό ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα για το ποιος θα εκτελέσει τα πέναλτι. Έτσι, αποφασίσαμε να εκτελέσει αυτός το πρώτο και εγώ το δεύτερο».

Πηγή: Sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα