Προς Γκρίζλις ο Καλάθης

09:56 22/7/2013 - Πηγή: TNSite
Φαίνεται πως το… μαράζι του Νικ Καλάθη να παίξει στο ΝΒΑ δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με το ESPN, οι Μάβερικς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Γκρίζλις για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ομογενούς γκαρντ στην ομάδα του Μέμφις.

Σημειώνεται πως ο Καλάθης έχει δικαίωμα μέχρι τις 26 Ιουλίου να βρει στο ΝΒΑ ομάδα που θα καταβάλει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν το buy

out που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Εφόσον οι Γκρίζλις το κάνουν αυτό, θα τον φέρουν μαζί στην ίδια ομάδα με τον Κώστα Κουφό, ο οποίος αποκτήθηκε προ περίπου ενός μήνα από τους Νάγκετς με ανταλλαγή.

Η τελευταία εξέλιξη φαίνεται πως εξαλείφει και τις τελευταίες πιθανότητες που υπήρχαν για να ενσωματωθεί ο Νικ Καλάθης στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Υπενθυμίζεται πως σήμερα και αύριο οι διεθνείς που έχουν κληθεί θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη αναχωρούν για προετοιμασία στο Καρπενήσι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση-προειδοποίηση της ομοσπονδίας, όποιος παίκτης δεν δηλώσει παρών από την πρώτη μέρα, δεν θα υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα