Προϊόντα «πράσινου σχεδιασμού»

12:50 28/5/2013 - Πηγή: TNSite
Η Ideal Standard, η κορυφαία εταιρεία ειδών μπάνιου στον κόσμο, κάνει πράξη την περιβαλλοντική συνείδηση, με εφαρμοσμένες τεχνολογικές και σχεδιαστικές προτάσεις και θέτει νέες προδιαγραφές στην οικιακή κατανάλωση νερού και ενέργειας, την ίδια στιγμή που προσφέρει τη μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή, στο μπάνιο.

Τώρα, μπορείτε κι εσείς να συμβάλλετε στην προστασία του πλανήτη, αφού οι νέες σειρές από μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας

«Ceramix Blue» και «Connect Blue», προσφέρονται με ένα πλήθος καινοτομιών για να σας βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών αποθεμάτων, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα οικονομία!

-Μειωτήρας ροής: η «έξυπνη» ανάμειξη νερού και αέρα στην μπαταρία, σας παρέχει τη ροή που επιθυμείτε με λιγότερη κατανάλωση. Ενώ ο μειωτήρας ροής περιορίζει την ποσότητα του νερού από περίπου 18lt στα 5lt, η ροή που χρειάζεστε παραμένει σταθερή αφού δεν επηρεάζεται η πυκνότητα της.

-Οι μπαταρίες CeraMix Blue & Connect Blue εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας καθώς κατακρατούν λιγότερο νερό στην μπαταρία μετά τη χρήση, μειώνοντας και τον όγκο του νερού που πρέπει να ανακυκλωθεί και να αναθερμανθεί. Το νερό που παραμένει στο στόμιο μειώνεται κατά 80%, καθιστώντας έτσι εφικτή την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας έως και 90% ταχύτερα. Επιπλέον, μειώνεται ο κίνδυνος ανάπτυξης βακτηριδίων από το στάσιμο νερό.

-Click Technology: Ο οικολογικός και οικονομικός μηχανισμός ‘click’ επιτρέπει την χρήση της μπαταρίας στο 50% της δυναμικότητάς της, επιτυγχάνοντας 50% εξοικονόμηση νερού. Με μία ακόμα ελαφριά ώθηση της λαβής, αυξάνεται η ροή στο 100%, μόνο όταν εσείς το επιθυμείτε. Επίσης, όλες οι μπαταρίες Ceramix Blue & Connect Blue διαθέτουν μηχανισμό ελέγχου και καθορισμού της μέγιστης θερμοκρασίας νερού, προστατεύοντας από πιθανά εγκαύματα κατά τη χρήση.

H υψηλή περιβαλλοντική βιωσιμότητα, είναι πρωταρχικός στόχος της Ideal Standard, για την παραγωγή των προϊόντων της: «Για περισσότερα από 40 χρόνια, επενδύουμε σε φιλικές προς το περιβάλλον καινοτομίες. Σήμερα, όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και λειτουργούν με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις στους φυσικούς πόρους, με στόχο την προστασία του πλανήτη μας» δηλώνει η εταιρεία.

Στα προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον ανήκουν και τα νέα αξεσουάρ ντους Idealrain, τα οποία διαθέτουν μειωτήρα ροής νερού 8lt/min καθώς και οι λεκάνες με καζανάκια διπλής λειτουργίας 2,6/4lt σε κάθε έκπλυση, με σημαντική εξοικονόμηση νερού σε καθημερινή βάση.

Όλα τα προϊόντα «πράσινου σχεδιασμού» της Ideal Standard, μπορείτε να τα δείτε στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας και να τα προμηθευτείτε από επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα.

Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα