Πρεμιέρα στην έκθεση «Athens Motor Show» για το ŠKODA Rapid Spaceback

14:43 29/10/2013 - Πηγή: TNSite

H ŠKODA παρουσιάζει το νέο Rapid Spaceback, το πρώτο hatchback αυτοκίνητό της στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων. Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του «μεγαλύτερου αδελφού», του Rapid, η ŠKODA επανέρχεται για να προσθέσει έναν ακόμη εκπρόσωπό της στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων.

Στην πορεία της για την επίτευξη πωλήσεων 1,5 εκατομμυρίων αυτοκινήτων ετησίως, το νέο Rapid Spaceback αποτελεί ένα μοντέλο στρατηγικής σημασίας

αφού καλύπτει ένα σημαντικό μέρος όχι μόνο της ευρωπαϊκής αλλά και της ελληνικής αγοράς όπου μέχρι τώρα η Μάρκα δεν είχε εκπρόσωπο.

Το νέο Rapid Spaceback συνδυάζει όλα αυτά που επιθυμεί ένας οδηγός από το αυτοκίνητο του. Είναι ασφαλές, αφού από την πρώτη κιόλας έκδοση του το πλήρες σύστημα ασφαλείας με το οποίο διατίθεται περιλαμβάνει 8 αερόσακους και Σύστημα Ελέγχου Ηλεκτρονικής Ευστάθειας ESC με ABS.

Είναι πρακτικό από όλες τις απόψεις με τα πολυάριθμα «Simply Clever» χαρακτηριστικά του δίνουν λύση σε καθημερινές προκλήσεις και ανάγκες. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον με τις εκπομπές ρύπων CO2 να κυμαίνονται από 114g/km έως 134g/km. Είναι οικονομικό με μέση κατανάλωση καυσίμου από 4lt/100km. Και όλα αυτά τα συνδυάζει με τις εκρηκτικές επιδόσεις που οι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες του βενζίνης και diesel τεχνολογίας TSi και TDi αντίστοιχα, προσφέρουν. Συγκεκριμένα, το Rapid Spaceback θα διατίθεται με τρεις κινητήρες βενζίνης: 1.2 TSi/86hp, 1.2 TSi/105hp & 1.4 TSi/ 122hp (συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο DSG-7 σχέσεων ) και με δύο κινητήρες πετρελαίου 1.600cc απόδοσης 90 ή 105 ίππων.

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα