Πρέμιερ Λιγκ καλεί Ερνάνες

09:49 22/4/2013 - Πηγή: TNSite
Η καριέρα του στην Ιταλία ξεκίνησε το 2010, όταν μεταγράφηκε στη Λάτσιο από τη Σαν Πάολο. Στα τρία, σχεδόν, χρόνια του στη Ρώμη έχει αγωνιστεί σε 95 παιχνίδια, σημειώνοντας 28 τέρματα, κάτι που δείχνει πως, αν και μέσος, έχει μεγάλη αίσθηση του γκολ. Ο Ερνάνες, ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Λάτσιο, μοιάζει έτοιμος να αποχωρήσει από το Καμπιονάτο για χάρη της Πρέμιερ Λιγκ, αφού οι ομάδες της Αγγλίας που ενδιαφέρονται για εκείνον είναι αρκετές.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello sport» η Τότεναμ έχει

ήδη κάνει τις πρώτες της κινήσεις, προκειμένου να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο. Η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία του Κλαούντιο Λοτίτο δεν έχει γίνει γνωστή, αλλά εικάζεται πως δεν ικανοποίησε τον πρόεδρο της Λάτσιο, αφού δεν υπήρξε καμία εξέλιξη.

Πληροφορίες της ιταλικής εφημερίδας, όμως, θέλουν και την Μάντσεστερ Σίτι έτοιμη να καταθέσει τη δική της πρόταση για την απόκτηση του Ερνάνες. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θεωρεί πως ο μέσος της Λάτσιο είναι ιδανικός για το παιχνίδι της ομάδας του και έχει ζητήσει από τη διοίκηση την απόκτησή του. Η «Gazzetta» αναφέρει πως ο Λοτίτο είναι βέβαιος πως τα χρήματα που θα του προσφερθούν από τους Άραβες θα είναι περισσότερα από εκείνα που πρόσφεραν οι Λονδρέζοι.

Το σίγουρο είναι πως ο πρόεδρος της Λάτσιο θέλει να ξεκαθαρίζει την υπόθεση Ερνάνες σύντομα, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2015 και όσο πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία, τόσο θα πέφτει η τιμή του.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα