«Τσέκαραν» παίκτες στην Πορτογαλία

09:15 22/4/2013 - Πηγή: TNSite
Το παιχνίδι της Πάσος Φερέιρα με τη Ρίο Άβε και εκείνον της Πόρτο με την Μορεϊρένσε παρακολούθησαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «A'Bola».

Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και μία από αυτές είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Το

«ασπρόμαυρο» στρατόπεδο φέρονται να εκπροσώπησαν ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης, οι οποίοι προχωρούν τον προγραμματισμό της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Όπως γράφει, μάλιστα, η SportDay στον ΠΑΟΚ φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με έναν «κόφτη» και με έναν εξτρέμ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι υποθέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού μπακ.

Όσον αφοράν τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Γιώργος Δώνης απάντησε ότι στη διάθεσή του επιστρέφουν «οι Σίλντενφελντ, Ρομπέρ κι Αθανασιάδης θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τρίπολης, όπως κι ο Ολίσε. Αντίθετα οι Σταφυλίδης και Βούκιτς θα είναι έτοιμοι μετά από 10 μέρες».

Μοναδικός απών θα είναι ο Κατσικάς.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα