Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου

02:26 29/1/2014 - Πηγή: TNSite

Μια Νέα Σελήνη στις 30 του μήνα στον αντισυμβατικό Υδροχόο γεμίζει το μυαλό σου με καινοτόμες λαμπρές ιδέες και εσένα με ενέργεια. Τώρα έχεις την αίσθηση του συνόλου πιο έντονη και ο ιδεαλισμός σου είναι στα ύψη! Παρακάτω θα βρεις πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη αυτή ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: ανακάλυψε τρόπους για να

γίνεις πιο αποτελεσματική μέσα στην ομάδα με αυτή την Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου των γκρουπ όπου μπορείς να αντλήσεις έμπνευση και να υποστηρίξεις αυτό που κάνεις. Ο ιδεαλισμός είναι πολύ έντονος στον Υδροχόο και μπορεί να σου δείξει τον τρόπο να βρεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες.

Ταύρος: τώρα έρχονται νέες εμπειρίες να συγκλονίσουν την προσωπική σου ζωή. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στον οίκο της καριέρας σου δίνει μια νέα πνοή στα επαγγελματικά σου! Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και γενικά είσαι «Ανοιχτή» στις νέες ιδέες και είσαι ευέλικτη μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει γιατί οι παλιές σου γνώσεις μπορεί πλέον να μην είναι αρκετές. Η καινοτομία αλλά και το να παίρνεις ρίσκα και πρωτοβουλίες κάνουν τη δουλειά σου πιο ενδιαφέρουσα!

Δίδυμοι: τα ταξίδια είναι στο επίκεντρο της Νέας Σελήνης και το πολυάσχολο μυαλό σου δεν αποκλείεται να στραφεί προς άλλες κατευθύνσεις. Τώρα οι δουλειές με άτομα που βρίσκονται μακριά φέρνουν νέο νόημα στη ζωή σου!

Καρκίνος: η Νέα Σελήνη αυτή έχει πολύ σημαντική επίδραση στις προσωπικές και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Η τρυφερότητα και η οικειότητα σου σε οδηγούν το να παίρνεις αποφάσεις στις συνεργασίες σου. Μπορεί να σκεφτείς μια νέα προσέγγιση σε μια κατάσταση, να πολεμήσεις ή και να συμβιβαστείς με λιγότερα. Διαλέγεις και παίρνεις!

Λέων: νέες διασυνδέσεις και γνωριμίες δίνουν άλλη πνοή στην προσωπική σου ζωή με αυτή την ενθουσιώδη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου των συντρόφων και συνεργατών. Ναι μπορεί να προσελκύσεις ανθρώπους που είναι έξω από τα όρια και τα πρέπει και να μπεις στο τρυπάκι να εντυπωσιάσεις και τους γύρω σου με τον τρόπο σκέψης σου!

Παρθένος: εκπλήξεις μπορούν να ταράξουν την καθημερινότητα σου αλλά και τις συνήθειες σου. Τώρα προσαρμόζεσαι σε απροσδόκητες καταστάσεις και καλό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες για να κάνεις τις αλλαγές που πάντα ήθελες! Τώρα μπορεί να αποφασίσεις ακόμη και να κάνεις αλλαγή πλεύσης και να ασχοληθείς με κάτι τελείως διαφορετικό αλλά και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου να κάνεις δίαιτα, γυμναστική και να νιώσεις τέλεια.

Ζυγός: η δημιουργικότητα και το ρομάντζο ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη με την Νέα Σελήνη στον 5 οίκο σου της προσωπικής έκφρασης. Τώρα βρίσκεις νέους τρόπους να τραβήξεις επάνω σου την προσοχή και είναι για καλό! Δοκίμασε να πειραματιστείς με διαφορετικές προσεγγίσεις και λουκ και άλλαξε την εικόνα σου!

Σκορπιός: αυτή η απελευθερωτική Νέα Σελήνη στον 4 οίκο σου σε βάζει να βρίσκεις μια νέα ενδιαφέρουσα προοπτική σε θέματα του παρελθόντος. Παλιά θέματα, ειδικά από την οικογένεια σου τώρα εξετάζονται με αντικειμενική ματιά και δείχνεις ξαφνικά απελευθερωμένη από τα δεσμά του παρελθόντος.

Τοξότης: σου έρχονται ιδέες από το πουθενά με την εφευρετική Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον 3ο οίκο της πληροφορίας και της επικοινωνίας σε γεμίζει νέες ιδέες και προοπτικές. Μαθαίνεις, διαβάζεις, «ανοίγεις» το μυαλό σου και γνωρίζεις ανθρώπους που είναι πολύ ενδιαφέροντες. Πρόσεξε μόνο να μιλάς με λόγια που μπορούν να καταλάβουν οι γύρω σου ώστε να πιάσουν τόπο και τα όσα λες.

Αιγόκερως: αυτό το διάστημα έχεις μεγάλη έμπνευση και αναζητάς τρόπους να βγάλεις χρήματα και προβάλεις τα προσόντα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αντί όμως να κοιτάζεις να αναπτύξεις τα υπάρχοντα ταλέντα και ικανότητες σου προσανατολίζεσαι περισσότερο στο να βρεις νέα ταλέντα που μπορούν να σου αποφέρουν χρήματα και μια καλύτερη ζωή.

Υδροχόος: είσαι έτοιμη για μια νέα αρχή; Αυτή η Νέα Σελήνη μεταφράζεται σε μια συναρπαστική αλλαγή που έρχεται! Ο Ουρανός που σε κυβερνάει εκτινάξει την αυθεντικότητα σου και σκέφτεσαι νέους δημιουργικούς τρόπους για να προσελκύσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και να διοχετεύσεις δημιουργικά την ενέργεια σου!

Ιχθείς: έχεις την τάση αυτό το διάστημα να ψάχνεσαι και να ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα για τον εαυτό σου! ίσως περάσεις και μια φάση πιο ιδιωτική αφού απομονώνεσαι και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και δεν σε ενδιαφέρει τι γνώμη έχουν οι άλλοι για σένα. Μόλις συμβεί αυτό σου έρχονται όλα όσα ονειρεύεσαι!

Πηγή: womenonly.gr

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα