Ποιο είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να δεις πριν πεθάνεις;

22:27 19/1/2013 - Πηγή: TNSite

Τώρα δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό μπορεί να θεωρηθεί ένας ευχάριστος θάνατος, η αλήθεια είναι όμως πως ακούγεται για κάποιους δελεαστικότερος από άλλους τρόπους που μπορούν να φανταστούν.

Ο τρόπος, λοιπόν, που έχασε τη ζωή του ένας άνδρας από μία 51χρονη γυναίκα στην Washington ήταν από πνιγμό μέσα στα στήθη της.

Ναι, είναι αλήθεια και φαίνεται ότι συνέβη όταν η μεθυσμένη γυναίκα (και σύζυγος του άτυχου άνδρα) τον έπνιξε καλύπτοντας τον με τα στήθη της.

Δεν ξέρουμε πώς σας ακούγεται, πάντως δεν είναι

η πρώτη φορά που τα στήθη μίας γυναίκας μπορούν να αποδειχθούν θανατηφόρα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ένας Γερμανός δικηγόρος, ο Tim Schimdt ισχυρίστηκε ότι η φίλη του προσπάθησε να τον πνίξει με τα στήθη της (οι «ανατριχιαστικές» λεπτομέρειες θέλουν την κοπέλα να φοράει 38DD νούμερο σουτιέν… για τους γνώστες είναι όντως… τρομακτικό). Η ίδια, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί ήθελε να το κάνει αυτό, του είπε «Θησαυρέ μου, θα ήθελα ο θάνατός σου να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος».

Τώρα, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πώς ακριβώς «εξαργυρώνεται» μία τέτοια ευχαρίστηση, αλλά, σε κάθε περίπτωση, άβυσσος η ψυχή (αλλά και κάτι άλλο) μίας γυναίκας…

Keywords
Τυχαία Θέματα