Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

08:02 3/2/2014 - Πηγή: TNSite

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο!

Ναι, μιλάμε για εκείνο το φεγγάρι του Υδροχόου, το περίεργο, που έχει μάθει να μην δέχεται συμβιβασμούς, να αμφισβητεί ότι υπάρχει γύρω του και να ζητά μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία, μια και δεν είναι εύκολο να ενταχθεί στην καθημερινότητα… Οι τάσεις του είναι ανένταχτες, ασυμβίβαστες, περίεργες… Δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις μαζί του, μια και συχνά η Σελήνη στον Υδροχόο έχει δικό της κώδικα επικοινωνίας πολύ υψηλών συχνοτήτων, που δεν είναι εύκολο να τον καταλάβουν όλοι…

Νέα Σελήνη στον

Υδροχόο λοιπόν σήμερα, στην 11η μοίρα του ζωδίου, και θα μας επηρεάζει μέχρι την επόμενη Πανσέληνο, στις 15 Φεβρουαρίου. Νέα ξεκινήματα γεμάτα από ανατροπές, συχνά και εκπλήξεις, έρχονται να ενισχύσουν τα νέα όνειρα, τις νέες διαδρομές και τους καινούριους στόχους μας!

Οτιδήποτε λειτουργεί καταπιεστικά στην ψυχολογία, είναι και αυτό που θα προκαλέσει μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις, μια και υπάρχει έντονη τάση για αποδέσμευση από τα συμβατικά και τα κατεστημένα και η αναζήτηση μιας πιο φωτεινής διαδρομής…

Δημιουργείται έντονα η ανάγκη του να δούμε τα πράγματα από μια καινούρια οπτική, από ένα νέο πρίσμα, αυτό που θα μας φέρει πιο κοντά στις αναζητήσεις μας. Και είναι αυτή η νέα οπτική, που συχνά θα μας οδηγεί σε πράγματα τελείως διαφορετικά από αυτά που κάναμε μέχρι τώρα, ίσως και πιο πνευματικά… Πολύ σημαντικό ρόλο στη φάση αυτή παίζει η ανταλλαγή μέσα από ομάδες, παρέες, ομοϊδεάτες ανθρώπους, που μπορούν να μας καταλάβουν και να τους καταλάβουμε, πρόσωπα με τα οποία μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και κοινούς στόχους.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική ζωή, θα υπάρξουν αρκετές καταστάσεις, οι οποίες αφού πέρασαν μια φάση επαναπροσδιορισμού, μπαίνουν σε μία πιο συγκεκριμένη και τελική ευθεία, είτε ακολουθώντας πλέον μια πιο συγκεκριμένη διαδρομή, είτε κλείνοντας οριστικά τον κύκλο τους στις όποιες σχέσεις επηρεάστηκαν το διάστημα αυτό που προηγήθηκε. Θα υπάρξουν και νέες σχέσεις, νέα ξεκινήματα, με ιδιαίτερα έντονο και παθιασμένο χαρακτήρα, που θα γράψουν την δική τους ιστορία στον κύκλο αυτόν…

Παράλληλα, το διάστημα αυτό, έντονα θα είναι εκείνα τα παιχνίδια εξουσίας, που θα πιέσουν πολύ, προκειμένου να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους και κανόνες στα πράγματα. Και βέβαια, η νίκη ανήκει στον πιο ισχυρό, έτσι γίνεται συνήθως!

Τα ζώδια που αντιμετωπίζουν μία μεγαλύτερη μορφή δυσκολίας στην νέα αυτή Σελήνη, είναι εκείνα του Σταθερού Σταύρου, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν την γενέθλια θέση του Ήλιου τους κοντά στην ενδέκατη μοίρα.

Αυτοί θα θελήσουν να κάνουν τις δικές τους μικρές ή μεγαλύτερες επαναστάσεις, αλλάζοντας πολλά από τα δεδομένα, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής τους ζωής, που μπορεί να τους έχουν ταλαιπωρήσει μέχρι τώρα. Θα βιώσουν μια περίοδο επανεκκίνησης και επαναδραστηριοποίησης, ίσως όχι με εύκολο τρόπο, αλλά σίγουρα θα τους προσφέρει τη δυνατότητα μιας σημαντικής εκκαθάρισης και ενός νέου, πιο ελπιδοφόρου μέλλοντος!

Tsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα