Πιθανόν το Σαββατοκύριακο η κηδεία του Paul Walker

12:57 11/12/2013 - Πηγή: TNSite

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται και σε στενό κύκλο είναι πιθανόν να γίνει η κηδεία του Paul Walker, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η οικογένεια του ηθοποιού θα τον αποχαιρετίσει περίπου μία εβδομάδα μετά το τραγικό τροχαίο, στο νεκροταφείο «Forest Lawn» του Hollywood

-όπου, μεταξύ άλλων, έχει ταφεί και ο Michael Jackson- ενώ η σορός του ήδη μεταφέρθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες σε τοπικό νεκροτομείο.

«Η οικογένεια κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του Paul Walker, προσθέτοντας πως η τελετή θα είναι κλειστή και θα μπορούν να παραβρεθούν μόνο όσοι λάβουν σχετική πρόσκληση.

Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, παρόντες στο τελευταίο «αντίο» θα είναι, εκτός από τους συγγενείς, στενοί φίλοι του ηθοποιού και συνάδελφοί του από το «Fast & Furious», ενώ δεν αποκλείεται, μετά την κηδεία, να διοργανωθεί μία μεγάλη επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα μπορούν να παραβρεθούν και fans του Walker.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα