Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Ευαγγελίδης;

12:50 11/12/2013 - Πηγή: TNSite
Ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας στην «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου. Ο αρχηγός Χρυσολωράς ή στην πραγματικότητα ο Γιάννης Ευαγγελίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Κάρολου Κουν.

Αποφοίτησε όμως από τη Δραματική Σχολή των Βασίλη Διαμαντόπουλου-Ειρήνης Καλκάνη το 1964. Σπούδασε ακόμη σκηνοθεσία κινηματογράφου στη Σχολή Λυκούργου Σταυράκου.

Και για την ιστορία, υπήρξε ο μοναδικός πρόεδρος του βραχύβιου συλλόγου σπουδαστών δραματικών σχολών με την επωνυμία Θέσπις

το 1983. Κατά διαστήματα μάλιστα ήταν και συνθιασάρχης σε διάφορους θιάσους. Υπήρξε σύζυγος της Βίλμας Τσακίρη και μαζί έχουν μία κόρη, την Καλλιόπη Ευαγγελίδη.

Σήμερα, ο ηθοποιός μιλάει στο newsbeast.gr για τη ζωή του μετά την υποκριτική. «Είμαι ένας ευτυχής συνταξιούχος. Έχω αποσυρθεί πλέον και δεν θα κάνω ξανά κάτι θεατρικό, πιστεύω», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης, όπως λέει, ασχολείται με τον εαυτό του. «Διαβάζω, φροντίζω εμένα και προσπαθώ να κάνω πράγματα για μένα. Άλλωστε, πάντοτε δούλευα σκληρά», υποστηρίζει.

Ερωτώμενος για το γιατί δεν επιλέγει να επιστρέψει στο σανίδι, όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί του, συνταξιούχοι, αναφέρει: «Δεν πρόκειται να το κάνω. Αν το έκανα, θα ήταν σα να τρώω το ψωμί άλλων συναδέλφων μου», λέει.

Αναφέρεται όμως και στο αν θα έπρεπε οι νέοι να ασχοληθούν με την υποκριτική. Και λέει: «Τώρα πια, όχι, μόνο αν θέλουν να κάνουν το κέφι τους. Εμείς ζήσαμε από το θέατρο, τώρα πια δεν υπάρχει αυτό. Ξέρω παιδιά συναδέλφων που τσοντάρουν οι γονείς τους για να μπορούν να ζήσουν», τονίζει.

Πάντως, ο Γιάννης Ευαγγελίδης έκανε μία προσπάθεια να ασχοληθεί με τα πολιτιστικά του δήμου Βύρωνα. Όμως, δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση. «Εκεί τους θεωρούν σκουπίδια. Ακόμη αγωνίζομαι να πάρουμε τα λεφτά», καταλήγει.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα