Πικραμένος ο Τρεζεγκέ

08:29 6/7/2013 - Πηγή: TNSite
Μόλις ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Αργεντινής, ο προπονητής της Ρίβερ Πλέιτ, Ραμόν Ντίαζ, γνωστοποίησε στη διοίκηση τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και, ως εκ τούτου, θα μπορούσαν να παραχωρηθούν σε άλλη ομάδα ή να μείνουν ελεύθεροι. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχώριζε αυτό του Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Ο Γάλλος επιθετικός μιλώντας για πρώτη φορά για την επιλογή του Ντίαζ, φάνηκε απογοητευμένος. «Η αλήθεια είναι πως αιφνιδιάστηκα και πικράθηκα από την απόφαση του προπονητή να με… κόψει από την ομάδα. Αλλά, καθώς πρόκειται για επιλογή του τεχνικού, δεν

προτίθεμαι να τη σχολιάσω και δηλώνω πως τη σέβομαι απόλυτα», είπε αρχικά στη εφημερίδα «Ole» ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους.

Αναφορικά με το μέλλον, ο Τρεζεγκέ σκοπεύει να κλείσει και τυπικά τη σχέση του με τη Ρίβερ Πλέιτ. «Ακόμα δεσμεύομαι με συμβόλαιο με την ομάδα, οπότε πρέπει να περιμένω την πρώτη συγκέντρωση και να μιλήσω με τη διοίκηση, προκειμένου να βρεθεί η λύση στο ζήτημα που έχει προκύψει. Μέχρι τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προετοιμάζομαι για την επόμενη χρονιά, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Θέλω να επιστρέψω στα γήπεδα δυνατός και σε άψογη κατάσταση», υπογράμμισε ο έμπειρος φορ.

Προκύπτει, λοιπόν, πως δεν πρόκειται να αποσυρθεί. «Σε καμία περίπτωση! Ήδη έχω στα χέρια μου προτάσεις, τις οποίες εξετάζω με προσοχή. Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον προέρχονται τόσο από την Αργεντινή, όσο και από το εξωτερικό. Αλλά πριν τους απαντήσω, πρέπει να λύσω το συμβόλαιό μου με τη Ρίβερ Πλέιτ», σημείωσε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα