Πέθανε ο θρυλικός εκδότης του Screw

22:29 20/12/2013 - Πηγή: TNSite

Στα 77 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Al Goldstein, στο Μπρούκλιν, έπειτα από χρόνιο πρόβλημα στους νεφρούς, ανακοίνωσε ο φίλος και δικηγόρος του Charles C DeStefano.

Ήταν ο εκδότης του πορνό περιοδικού Screw. Θρυλικές είναι οι δικαστικές του μάχες με καθώς είχε μακρά ιστορία διώξεων.

Ο Al Goldstein ήταν πρωτοπόρος στην εποχή του. Μπορεί ο κόσμος να γνωρίζει τον Hugh Hefner ωστόσο ο “βασιλιάς του πορνό” ήταν ο Goldstein. Στο περιοδικό του ποτέ δεν

έκοψε και δεν έραψε τις φωτογραφίες. Παρουσίαζε το γυμνό έτσι όπως ήταν και όχι με περιτύλιγμα όπως το Playboy.

O Goldstein ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια σε αγωγές ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Για τον Goldstein το σεξ δεν έφερε κανένα σημάδι καλλιτεχνίας, ρομαντισμού και επιτήδευσης. Οι αντίπαλοι του αναφέρουν ότι ήταν αυτός που έδωσε στην πορνογραφία την πραγματική διάστασή της.

Όπως έλεγε και ο ίδιος "υποσχόμαστε να μην κρύψουμε καμία τρίχα από κανένα εφηβαίο, ή να "κόψουμε" ένα ανδρικό μόριο. Δεν απολογούμαστε για τίποτα. Αποκαλύπτουμε τον κόσμο του σεξ".

Ίδρυσε το Screw το 1968 με αποτέλεσμα από εκείνη τη μέρα να γίνει το μαύρο πρόβατο των Αμερικανών. Αποτέλεσμα να συλληφθεί είκοσι φορές.

Με τον ερχομό του διαδικτύου το περιοδικό του πήρε την κάτω βόλτα. Τα έσοδα μειώθηκαν με αποτέλεσμα να πνιγεί από τα χρέη Τα προβλήματα υγείας τον κύκλωσαν απειλητικά και το 2003 η εταιρία του χρεοκόπησε.

Πηγή:The Guardian

News247

Keywords
Τυχαία Θέματα