Παρασκήνιο: Ο Λάτσιος…το νοσοκομείο τα γελάκια της Μελέτη και το κράξιμο από τον κουμπάρο…

20:01 22/9/2013 - Πηγή: TNSite

Πόσο αστεία μπορεί να είναι η είδηση ότι κάποιος μπήκε στο νοσοκομείο; Καθόλου! Όμως κάποιοι χαμογελούν όταν μιλούν γι αυτό….

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που παρουσίασε δυο θέματα που αφορούσαν στην υγεία ατόμων του ΑΝΤ-1. Πρώτα ασχολήθηκε με την Κατερίνα Γκαγκάκη η οποία βρέθηκε σε παρουσίαση μέρος του προγράμματος του καναλιού με καροτσάκι μετά από σοβαρό ατύχημα στο πόδι. Μια άτυχη στιγμή που θα την ταλαιπωρήσει για μήνες! Αποκατάσταση…φυσιοθεραπείες και πάει λέγοντας.

Η

παρουσιάστρια έδειξε σοκαρισμένη και της ευχήθηκε περαστικά. Όταν όμως έδειξαν το ρεπορτάζ με την ξαφνική εισαγωγή του Γιάννη Λάτσιου στο νοσοκομείο εξαιτίας αλλεργίας, εκείνη χαμογελούσε. Μάλιστα ενώ τα πλάνα ήταν ακόμα στον αέρα, μιλούσε στους συνεργάτες της και γελούσε δυνατά!

Γιατί τέτοια αδιαφορία για το πρώην αφεντικό; Αν μη τι άλλο-ότι και να έχει γίνει-όταν παρουσιάζουμε θέματα που αφορούν στην υγειά κάποιου, πρέπει να έχουμε και το ανάλογο ύφος!

Αλλά πείτε ότι η Μελέτη είναι έτσι…αμετροεπής. Και όλο αυτό την κάνει διαφορετική. Την κάνει γοητευτική. Κάτι άλλα κολλητάρια του Γιαννάκη που τον κράζουν ελεεινά για τα κιλά που πήρε; Κάτι κουμπαράκια που μέχρι πέρυσι παρακαλούσαν για μεροκάματο και σήμερα τον χαρακτηρίζουν με εκφράσεις όπως «Αρκούδα»…»Τόφαλο» και άλλα έξυπνα χωριάτικα με πασάλειμμα ψευτο-lifestyle;

Ο Λάτσιος παιδιά δεν είναι τηλεοπτικός στάρ. Και ότι συμμετέχει σε εκπομπές το κάνει για να μην πληρώνει κάποιους άλλους που θα ζητούσαν πολλά ευρώ για να βγούν μπροστά…

Κάτι άλλοι οφείλουν να δούν τα χάλια τους…που είναι τόσο εύθραυστοι που κυκλοφορούν με συνοδεία…

blogs.gossip-tv

Keywords
Τυχαία Θέματα