Πάολα: Δεν έχω νιώσει ότι είμαι μαμά

06:36 11/5/2013 - Πηγή: TNSite

Φωτιά πήρε το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου άρχισαν τις εμφανίσεις τους ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης. Σε δηλώσεις της, η τραγουδίστρια να αποκάλυψε γιατί πλέον φοράει φλατ παπούτσια στην πίστα, ενώ μίλησε για την μητρότητα, την σχέση της με την μητέρα της και το πώς νιώθει που επέστρεψε στην γενέτειρά της.

«Την είδα Τίνκερμπελ», είπε γελώντας η Πάολα

με αφορμή τα ρούχα με τα οποία εμφανίζεται, προσθέτοντας πως εδώ και δύο σεζόν δεν φοράει ψηλοτάκουνα αλλά φλατ παπούτσια.

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας, την Κυριακή που μας έρχεται, η τραγουδίστρια είπε: «δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι μαμά και γιορτάζω. Για μένα η μάνα είναι ο Θεός μου! Κάθε φορά που γιόρταζε η μανούλα, της πήγαινα ένα δώρο και της έλεγα “μανούλα σ’ αγαπώ”».

«Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είμαστε. Όταν δεν είμαστε, κάνουμε κακό στην ψυχή μας», συνέχισε η Πάολα και δεν έκρυψε πως η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη σημαίνει πως η επιτυχία του σχήματος θα είναι δεδομένη!

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο αποθέωσε τον Βασίλη Καρρά, αλλά και χειροκρότησε θερμά τον Παντελή Παντελίδη, για τους οποίους η τραγουδίστρια δήλωσε πως είναι ok μέσα της και γι’ αυτό πάνε όλα καλά.

Star.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα