ΠΑΟ: χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό;

11:56 25/9/2013 - Πηγή: TNSite
Το «τριφύλλι» θα απολογηθεί και για την επίθεση με βόμβες μολότοφ στο φορτηγό (βαν) εξωτερικών μεταδόσεων, του συνδρομητικού καναλιού...

Ο παρατηρητής τής Σούπερ Λιγκ, τελικά, συμπεριέλαβε την εν λόγω επίθεση στην έκθεσή του, επικαλούμενος ονομαστική καταγγελία, εργαζόμενου του καναλιού, που ήταν παρών την στιγμή της επίθεσης.

Στο κατηγορητήριο , το οποίο συνέταξε η Πειθαρχική Επιτροπή, γίνεται εκτενής μνεία στο συμβάν και αναφορά στην επίθεση, συγκεκριμένα από φιλάθλους των «πράσινων», πάντα σύμφωνα με

το GOAL

Αναφέρει το κατηγορητήριο, όπως δημοσιεύει η αθλητική εφημερίδα:

«Μετά τη λήξη του αγώνα, 3-4 φίλαθλοι της εγκαλούμενης εισήλθαν στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων της Νova και επιτέθηκαν σε όχημα και στους επιβαίνοντές του.

Συγκεκριμένα , ένας φίλαθλος της εγκαλούμενης έφτασε σε ελάχιστη απόσταση από την είσοδο του οχήματος τύπου βαν και πέταξε μια βόμβα μολότοφ μέσα σε αυτό, η οποία τελικώς εξερράγη εκτός, διότι ένας εκ των εργαζομένων την απομάκρυνε με κλωτσιά.

Στη συνέχεια, δεύτερος φίλαθλος τής εγκαλούμενης, εκσφενδόνισε άλλη μία βόμβα μολότοφ η οποία βρήκε τον υπεύθυνο παραγωγής κ. Παπαδόπουλο στην πλάτη και εξερράγη δίπλα του».

Είναι πιθανό, να ασκηθεί δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια καθώς οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς ζήτησαν τις εκθέσεις και, πλέον, οι πιθανότητες για βαριά τιμωρία του «τριφυλλιού», μεγιστοποιούνται, καθώς το άρθρο 15, 6α. προβλέπει πρόστιμο από 50.000-120.000 ευρώ ακόμη και ποινή "κεκλεισμένων των θυρών" (από 1 έως 2 αγωνιστικές).

Εάν λοιπόν, τελικώς, ασκηθεί η δίωξη και γίνει δαποδεκτή, ελλοχεύει ο κίνδυνος, ο Παναθηναϊκός, να αγωνιστεί «κεκλεισμένων των θυρών», στα ματς το παιχνίδι με Πανθρακικό (8η ) και τον Ολυμπιακό (10η ).

Επιπρόσθετα, το "GOAL" αναφέρει ότι στην έκθεση της αστυνομίας γίνεται μνεία και στον τραυματισμό του διαιτητή Δασκαλόπουλου από μπουκάλι στο ημίχρονο (στο φύλλο αγώνα αυτό δεν αναφέρεται), αλλά και για επίθεση στο φορτηγό της NOVA περί ώρα 21.20, (δηλαδή, στο ημίχρονο) από ομάδα 80-100 ατόμων με πέτρες.

Ο Παναθηναϊκός κατηγορείται και για την παρουσία τριών ανθρώπων, χωρίς διαπίστευση, στα αποδυτήρια και επίσης για την έλλειψη σεκιούριτι, στον πάγκο του ΟΦΗ, στο Α΄ ημίχρονο.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα