Λίγα λόγια για το νέο iR

Απο χθες το βράδυ το νέο iR ξεκίνησε την μεγάλη του πορεία στην διεύθυνση www.i-reporter.gr που αγάπησαν εδώ και περίπου 7 χρόνια οι πολλές χιλιάδες αναγνώστες του(πριν την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της νεώτερης ελλαδικής ιστορίας το iR είχε περίπου 300.000 μοναδικούς αναγνώστες το μήνα - η κρίση "γονάτισε" και αυτό το πρώτο δικό μας εγχείρημα - μας έδωσε όμως τις δυνάμεις και τις δυνατότητες να οργανωθούμε σε νέες υπερσύγχρονες, παγκόσμιες βάσεις, με δικό μας λογισμικό,servers κλπ). Το νέο iR "χτίζεται" και θα είναι ΕΤΟΙΜΟ
- θεού θέλοντος - τον Δεκέμβριο του 2013. Μέχρι τότε ΟΛΗ αυτή την πορεία θα την μοιραστούμε μαζί σας - γιατί ετοιμάζουμε κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ που δεν έχει κανένα προηγούμενο στον ελλαδικό-τουλάχιστον-τύπο. Δημιουργούμε ένα "νέο γήπεδο", ενα "νέο προϊόν" και «ξαναεφευρίσκουμε» την δημοσιογραφία στην Ελλάδα (η οποία εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια απλά ΔΕΝ υπάρχει-για τους γνωστούς λόγους). Το νέο iR ΔΕΝ θα είναι - και δεν είναι - ενα ακόμη site ή Portal. Είναι μια σύγχρονη επιχείρηση που θα δημιουργήσει ενα ΔΙΚΤΥΟ ΓΝΩΣΗΣ σε παγκόσμιο επίπεδο με έδρα την Ελλάδα μας. Θα είναι ένα "εργαλείο" για να έχει ο καθένας αυτό το οποιο χρειάζεται, την ώρα που το χρειάζεται με τον πιο εύκολο και ωφέλιμο τρόπο. Γι αυτό ΔΕΝ μας ενδιαφέρει η παραμικρή σύγκριση με κανέναν άλλον. Γιατί ΔΕΝ υπάρχει μέτρο σύγκρισης - είναι ενα εντελώς ΝΕΟ "προϊόν" και "γήπεδο". Μαζί μας εργάζονται εδώ και καιρό οι καλλύτερες τεχνικές ομάδες της χώρας μας (και οχι μόνο) και παράλληλα ενώνουν τις δυνάμεις τους ό,τι πιο δημιουργικό,παραγωγικό και εμπειρο στελεχιακό δυναμικό διαθέτουμε σε όλα τα επίπεδα. Γι αυτό το νέο iR - στο ειδησεογραφικό του μέρος - δεν θα είναι με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα κλπ - είναι και θα είναι με την δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ.
Το "γήπεδο" το οποίο δημιουργούμε είναι μεγάλο. Γι αυτό ξεκινήσαμε εδώ και καιρό την δουλειά μας και τη συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση, ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε σε θέση να σας το παρουσιάσουμε. Στη διάρκεια της πορείας θα "εμφανίζονται" ορισμένα λειτουργικά τμήματα που θα δείχνουν "τι κάνουμε"(και θα "κουμπώνουν" στο ΔΙΚΤΥΟ ΓΝΩΣΗΣ που δημιουργούμε).
* To «παλιό iR» θα συνεχίσει ως blog - και στην πορεία θα αλλάξει εντελώς και οψη και λειτουργία επικεντρωμενο κυρίως σε πρόσωπα που έχουν ή ασκουν η έχουν ασκήσει κάθε λογής εξουσία.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Για το iR

Νίκος Καραμπάσης
Keywords
Τυχαία Θέματα