Παντρεύτηκε η Keira Knightley!

15:15 6/5/2013 - Πηγή: TNSite

Ενώπιον λιγοστών καλεσμένων, συγκεκριμένα 11 φίλων, η Keira Knightley είπε το I do στον αγαπημένο της, κιθαρίστα των Klaxons, James Righton. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Μαζάν λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Μασσαλία.

Φορώντας ένα απλό τούλινο φόρεμα στράπλες και από πάνω ένα σακάκι Chanel, μπαλαρίνες σε nude απόχρωση και ροδοπέταλα στα μαλλιά, η ηθοποιός έδειχνε απλή αλλά εξίσου λαμπερή και πολύ ευτυχισμένη. Ακολούθησε δεξίωση στην οποία οι καλεσμένοι

δεν ήταν περισσότεροι από 50.

Το κτήμα που έγινε το πάρτι του γάμου ανήκει από το 2010 στην οικογένεια της Knightley ενώ οι κάτοικοι του χωριού που δεν ξεπερνούν τους 5.000 σε πληθυσμό έχουν συνηθίσει να τη βλέπουν να πηγαινοέρχεται.

Η πόλη υπήρξε η αγαπημένη κατοικία του Μαρκησίου ντε Σαντ, ενώ η οικογένεια της σταρ αγόρασε την έκταση αντί 3 εκατ. λιρών πριν από τρία χρόνια περίπου. Αρκετοί καλεσμένοι έμειναν στο σπιτι του Μαρκησίου που τώρα έχει μετατραπεί σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011 μέσω της παρουσιάστριας Alexa Chung και ο James έκανε την πρόταση γάμου πέρυσι τον Μάιο.

Real.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα