Οι πιο όμορφες εγκυμονούσες! (ΦΩΤΟ)

Το 2013 πολλές celebrities περιμένουν τον πρώτο απόγονο ή ολοκληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό ενός δεύτερου ή και τρίτου μέλους!

Οι κυρίες της εγχώριας και ξένης showbiz, που βρίσκονται σε… ενδιαφέρουσα είναι αρκετές!

Σίσσυ Χρηστίδου

Η γλυκιά Σίσσυ Χρηστίδου που μπαίνει στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της εξέπληξε τους πάντες όταν μέσω Twitter

ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια αποκάλυψε στο ο δεύτερος απόγονος του ζευγαριού Χρηστίδου – Μαραντίνη θα έρθει στον κόσμο αρχές Αυγούστου και έτσι μετά τον πρωτότοκο Φίλιππο – Ραφαήλ θα προστεθεί ακόμα ένας Λέων στην οικογένεια.

Ολυμπία Χοψονίδου

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν το τρίτο τους παιδί.Η όμορφη, πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σύντροφός της, παίκτης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι που απέκτησε το πρώτο του αγοράκι το 2010, περιμένει με αγωνία την άφιξη του τρίτου τους παιδιού στις αρχές του καλοκαιριού. Όσο και αν το ζευγάρι ήλπιζε το νέο μωρό να είναι κοριτσάκι, η Ολυμπία είναι αγορομάνα και ετοιμάζει έναν ακόμη γιο στον Βασίλη.

Βάσια Λόη

H είδηση της εγκυμοσύνης της πρώην παρουσιάστριας του ALTER είναι η πιο πρόσφατη! Η Βάσια Λόη κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της από τα Μέσα για οκτώ μήνες. Η Βάσια Λόη έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αφιερώνοντας αποκλειστικά τον χρόνο της στον εφοπλιστή σύζυγό της, Νικόλα Μαδιά. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 23 Μαΐου του 2010, θα υποδεχτεί τον γιο του στα μέσα Μαΐου, περίπου στις 15. Πολύ κοντά στην ημερομηνία του γάμου τους και έτσι θα γιορτάζουν μαζί επέτειο και γενέθλια!

Penelope Cruz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, «New York Post», η Penelope Cruz και ο Javier Bardem ετοιμάζονται να γίνουν για δεύτερη φορά γονείς μέσα στο καλοκαίρι. Οι δύο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί απέκτησαν πριν από δύο χρόνια τον μικρό Leonardo, αλλά η 38χρονη Penelope δήλωνε σε όλες τις συνεντεύξεις της πόσο πολύ ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί. Το φύλο του μωρού πάντως δεν μας το έχουν αποκαλύψει!

Kim Kardashian

Το νέο της εγκυμοσύνης της Kim Kardashian τάραξε τα νερά της διεθνούς showbiz. Όχι μόνο γιατί η 32χρονη είναι ακόμα -τουλάχιστον τυπικά- παντρεμένη με τον Κris Humphries, αλλά γιατί η σχέση της με τον διάσημο ράπερ και πατέρα του παιδιού της, Kanye West μετρούσε μόλις λίγους μήνες. Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε με πολύ υπερηφάνια ο ίδιος ο Kanye σε συναυλία που έδωσε και ανακοίνωσε τα νέα από το μικρόφωνο στους χιλιάδες φανς του. Το ζευγάρι που είναι μαζί τους τελευταίους δέκα μήνες δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία που θα γεννηθεί ο απόγονος, αλλά η Kim με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα δεν είναι έτοιμη να αποσυρθεί από την κοσμική ζωή και τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις!

Eva Herzigova

Ο εκπρόσωπος της 39χρονης Eva Herzigova στις 14 Δεκεμβρίου επιβεβαίωσε την είδηση ότι το super model περιμένει το τρίτο της παιδί με τον σύντροφό της, Gregorio Marsiaj. Το μοντέλο από την Τσεχία που ξεκίνησε την καριέρα του διαφημίζοντας γνωστό push up σουτιέν έχει ήδη δύο γιους, τον πεντάχρονο George και τον Philipe που γεννήθηκε πέρσι τον Μάρτιο. Το τρίτο παιδί σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται από μέρα σε μέρα!

Fergie

Τέσσερα χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο τους, η Fergie των Black Eyed Peas και ο ηθοποιός Josh Duhamel σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς! Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter και η χαρά της pop star, αλλά και του όμορφου συζύγου της είναι μεγάλη, καθώς το ζευγάρι στις συνεντεύξεις του δήλωνε την επιθυμία του να αποκτήσουν γρήγορα παιδί. Η 37χρονη Fergie έκανε η ίδια την ευχάριστη ανακοίνωση στους θαυμαστές της, χωρίς να μας ενημερώσει για το φύλο του μωρού, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία δική της και του Josh, από την παιδική τους ηλικία και την συνόδεψε με την φράση. «Ο Josh, εγώ και το μωρό μας κάνουν τρεις!».

Jessica Simpson

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας έγινε επτά μήνες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Τα 31 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της πρώτης εγκυμοσύνης της δεν κατάφερε να τα χάσει όλα, αλλά δήλωνε αισιόδοξη ότι θα έβρισκε την γραμμή της στο επόμενο διάστημα. Φαίνεται, όμως, πως η Jessica Simpson δεν υπολόγισε σωστά καθώς τα νέα για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ανέκοψαν τα σχέδια! Το φύλο του μωρού ακόμα δεν το έχει αποκαλύψει, αλλά σύμφωνα με τα sites ο ερχομός του υπολογίζεται μέσα στον επόμενο μήνα!



Kate Middleton

Αφήσαμε για το τέλος την εγκυμονούσα Δούκισσα του Cambridge γιατί αυτή η εγκυμοσύνη μονοπώλησε και μονωπολεί τον διεθνή Τύπο. Το πρώτο παιδί της Kate Middleton και του πρίγκηπα William είναι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και όπως είναι λογικό ο ερχομός του κλέβει τις εντυπώσεις. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Κate έγινε στις 3 Δεκεμβρίου με κάπως ανορθόδοξο τρόπο. Το ζευγάρι επιθυμούσε να κάνει την ανακοίνωση ανήμερα των Χριστουγέννων, αλλά η εισαγωγή της στο νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου λόγω αφυδάτωσης από τις έντονες πρωινές αδιαθεσίες, επίσπευσε την ανακοίνωση της είδησης. Έτσι το παλάτι το ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ζευγαριού και ο βρετανικός λαός ενθουσιάστηκε! Το φύλο του μωρού αν και επιθυμούσαν να το κρατήσουν μυστικό η Δούκισσα έκανε μια μικρή γκάφα και είπε μπροστά στις κάμερες σε θαυμάστρια που της χάρισε ένα αρκουδάκι: «Ευχαριστώ για το δώρο θα το δώσω στην κόρη μου». Τα βασιλικά γεννητούρια αναμένονται στα μέσα Ιουλίου!

Πηγή: fthis.gr

Keywords
φωτο, black eyed peas, σισσυ χρηστιδου, new york, javier bardem, kanye west, josh duhamel, jessica simpson, kate middleton, showbiz, twitter, ολυμπια, γιου, σταρ, ολυμπιακος, άφιξη, alter, μαΐου, york, cruz, καλοκαιρι, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, kim, west, νέα, eva, super, push, fergie, black, josh, duhamel, pop, star, sites, δουκισσα, cambridge, middleton, william, king, edward, vii, kim kardashian , δωρο χριστουγεννων, λιτσα πατερα, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, Ημέρα του παιδιού, τελος του κοσμου, jessica simpson, ημερομήνια, εγκυμοσυνη, ηθοποιοι, ηθοποιος, καριερα, λεων, μπασκετ, μωρο, σταρ, τα νεα, φωτογραφια, fergie, push, star, αγωνια, αποκαλυψη, άφιξη, γιου, γονεις, δευτερο, διαστημα, δικη, δωρο, εγκυος, εγινε, ευτυχια, ειπε, επτα, επιθυμια, ζωη, ιδια, ηλικια, καμερες, κιλα, λοη, μαΐου, μηνες, μυστικο, μικρο, οικογενεια, οκτω, ομορφη, παιδι, ραφαηλ, συζυγο, τσεχια, φυλο, φορα, χοψονιδου, χαρα, super, black eyed peas, black, cambridge, cruz, duhamel, edward, eva, ετοιμη, ειδησης, javier bardem, josh duhamel, josh, kanye west, kate middleton, kim, king, middleton, μπροστα, νοσοκομειο, πληροφοριες, pop, sites, σουτιεν, showbiz, vii, west, william, ξεκινησε, york, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα