Παναθηναϊκός-Προοδευτική 4-0

21:11 29/11/2012 - Πηγή: TNSite
Ο Παναθηναϊκός καθάρισε από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση επικρατώντας με 4-0 της Προοδευτικής σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από τα πρώτα γκολ του Φορναρόλι, το ντεμπούτο των Σο, Δώνη και Αποστολόπουλου και την εικοσάλεπτη διακοπή λόγω της βροχής.

Διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 19ης Δεκεμβρίου κόντρα στην Προοδευτική έδωσε ο Παναθηναϊκός

καθώς επικράτησε με 4-0 στο ματς του ΟΑΚΑ της ομάδας του Κορυδαλλού σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από πολλά αξιοσημείωτα γεγονότα.

Συγκεκριμένα ο Φορναρόλι πέτυχε τα πρώτα του, δυο μάλιστα, τέρματα με το Τριφύλλι. Ο Σο έκανε το ντεμπούτο του σκοράροντας κιόλας ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δώνης, Αποστολόπουλος με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να τους ρίχνει στη μάχη.

Στα εξοαγωνιστικά είχαμε την διακοπή του αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης για περίπου είκοσι λεπτά και με το σκορ να είναι στο 3-0 υπέρ των πράσινων.

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε ένα τρίλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους βρέθηκε προηγούμενος με 2-0 με τον Μπρούνο Φορναρόλι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα με ένα ωραίο βολέ στο 44' και τον Χριστοδουλόπουλο με ατομική ενέργεια από τα αριστερά να κάνει δυο τα τέρματα των πράσινων.

Καθάρισε ουσιαστικά την αναμέτρηση και έδωσε χαρακτηριστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 19ης Δεκεμβρίου που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κορυδαλλού.

Οι πράσινοι με το υπέρ τους 2-0 βγήκαν στο δεύτερο μέρος απελευθερωμένοι ενώ η βροχή που δυνάμωνε στο ΟΑΚΑ στην διάρκεια του δεύτερο ημιχρόνου αποτελούσε το σημαντικότερο πρόβλημα και για τους 22 ποδοσφαιριστές.

Οι παίκτες των δυο ομάδων άφησαν το στρωτό ποδόσφαιρο, έπαιξαν με ψηλές μπαλιές και ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έφτασε στο 3-0 με το δεύτερο γκολ του Φορναρόλι στο 63' και κάπου εκεί η αναμέτρηση έδειξε να τελειώνει.

Αυτό γιατί στη συνέχεια είχαμε την διακοπή του αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης από τον διαιτητή Μήτσιο στο 73'. Μια διακοπή που κράτησε για περίπου είκοσι λεπτά με τις δυο ομάδες να επανέρχονται για να τελειώσουν την αναμέτρηση.

Στα 20 λεπτά που απέμεναν μέχρι το τέλος είχαμε όμως τρία σημαντικά γεγονότα. Το πρώτο γκολ του Σο με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και την χρησιμοποίηση των Δώνη και Αποστολόπουλου που έκαναν το ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί διαιτητές: Ν. Γεωργαράκος (Αθηνών), Δημήτριος Βερρής (Λέσβου)

Τέταρτος διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (Καβάλας)

Γκολ: 44'-63' Φορναρόλι, 46' Χριστοδουλόπουλος, 84' Σο.

Κίτρινες: 11' Παναγιωτόπουλος, 41' Βασιλάκος

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο (64' Σο), Φουρλάνος, Χριστοδουλόπουλος (79' Δώνης), Μπαρμπαρούσης, Φορναρόλι (84' Αποστολόπουλος), Πετρόπουλος.

Προοδευτική: Μουκέας, Κολιός, Παπανικόλας, Κουσούρης, Κακαράς, Λάζουρας (66' Χόρτσας), Μακαρονάς, Λέκκας (30' λ.τ. Επιτροπάκης), Αργυρίου, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάκος (69' Γρίβας).

Ο αγώνας

Στα πρώτα λε

Keywords
Τυχαία Θέματα