Παίρνει το δρόμο της επιστροφής

14:49 22/9/2013 - Πηγή: TNSite
Ο δρόμος της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία και την κορυφή είναι μακρύς και δύσκολος για την ΑΕΚ. Σε αυτόν, όμως, είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να βαδίσει από σήμερα μπαίνοντας στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ασφαλώς πρόκειται για πρωτόγνωρη κατάσταση για το σύλλογο και τους φίλους του, αλλά όλοι δείχνουν αποφασισμένοι και ικανοί (με τις κινήσεις που έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα) να ξυπνήσουν από τον εφιάλτη το συντομότερο δυνατό.

Δεν το συζητούν καν… Η ΑΕΚ πρέπει

να ανέβει και μάλιστα εύκολα από τη Γ’ Εθνική στη Football League και να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις της. Η πρεμιέρα τη βρίσκει στη Φυλή απέναντι στον Μανδραϊκό (16:30, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση).

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 και τους Καραγκιολίδη στο τέρμα, Τσουμάγκα στο αριστερό και Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας, Σταθάκη και Τζανετόπουλο ως στόπερ, Κορδέρο και Ανάκογλου σε ρόλο κεντρικών μέσων, με τους Ράμα και Πλατέλλα αριστερό και δεξί εξτρέμ αντίστοιχα και τον Ντ’ Ακόλ να κινείται πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε 20μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι Τσιρίλο και Πόποβιτς, όμως δεδομένου ότι είναι σε χαμηλότερο βαθμό ετοιμότητας από τον Ράμα και υπάρχει ο περιορισμός των τεσσάρων ξένων στο διαθέσιμο ρόστερ για κάθε ματς, οι δύο πρώτοι αναμένεται να μείνουν εκτός 18άδας. Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Βούρας, Πεταυράκης, Τσεβάς, Παληαρούτας, Τσούπρος, Γροντής και Αργυρίου. Εκτός πλάνων για την πρεμιέρα είναι οι τιμωρημένοι από την περασμένη σεζόν Γεωργέας και Ρόβας.

Ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στις στημένες φάσεις, όπου έχει παρατηρηθεί αμυντική αδυναμία, ενώ ζήτησε οργάνωση στην άμυνα, πρέσινγκ στον αντίπαλο, καλή κυκλοφορία της μπάλας με περιορισμό των λαθών και υπομονή γιατί η φετινή ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει πολλούς αντιπάλους που θα παίζουν πολύ κλειστά.

Μόνη δεν την αφήνουν

Και στα δύσκολα… ΑΕΚ. Ο κόσμος της δεν την εγκαταλείπει στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της. Πέρα από τα κάτι λιγότερο από 10.000 διαρκείας, οι φίλοι της «Ένωσης» θα δίνουν δυναμικό «παρών» και εκτός έδρας. Για το σημερινό ματς ήδη έχουν εξαντληθεί τα 1.800 από τα 2.000 εισιτήρια που έχει πάρει η ομάδα. Τα υπόλοιπα 200 θα διατίθενται σήμερα σε εκδοτήριο έξω από το γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα