Οριστικά κλειστή η πόρτα για Τέρι

20:22 21/11/2013 - Πηγή: TNSite
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να καλέσει στην εθνική Αγγλίας τον Τζον Τέρι εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός «αναγκάστηκε» να προβεί σε αυτή τη διευκρίνιση μετά την προτροπή του Ντάνι Μιλς για επιστροφή του άσου της Τσέλσι στο στρατόπεδο της Εθνικής.

Ο Μιλς προσλήφθηκε -προς έκπληξη πολλών- από τον πρόεδρο της FA Γκρεγκ Ντάικ, ως μέλος της επιτροπής της ομοσπονδίας, η οποία ασχολείται με την εθνική ομάδα, με στόχο την βελτίωσή της.

Οι δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του BBC,

ότι ο Τέρι θα έπρεπε να κληθεί στην εθνική ομάδα, ενόχλησαν τον Χότζον, ο οποίος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη στάση του.

«Εχει αποσυρθεί από την εθνική ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Χωρίς αυτόν τελειώσαμε αήττητοι τα προκριματικά και είχαμε εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

Ο Γιαγκέλκα με τον Κέιχιλ τα πήγαν μια χαρά ενώ και ο Σμόλινγκ έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Έχουμε και τον Τζόουνς, ο οποίος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά είναι εδώ. Δεν βρίσκω το λόγο να γυρνάμε πίσω.Πρέπει να προχωράμε μπροστά και δεν υπάρχει λόγος να καλέσω ξανά τον Τέρι στην ομάδα» τόνισε ο Χότζον.

Ο άσος της Τσέλσι, ο οποίος φέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Τσέλσι, είχε τραυματιστεί στο πρώτο προκριματικό παιχνίδι με τη Μολδαβία και παρά την εντολή του Χότζον να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, αυτός παρέμεινε μη θέλοντας να αφήσει την ομάδα με δέκα παίκτες.

Τελικά, επιβάρυνε τον οργανισμό του, με συνέπεια να χάσει το επόμενο ματς, τέσσερις μέρες μετά κόντρα στην Ουκρανία και πριν το τέλος του μήνα, είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα.

Μεγάλο ρόλο φυσικά στην απόφασή του είχε παίξει η απόφαση της ομοσπονδίας και του τότε προέδρου Ντέιβιντ Μπερνστάιν να του αφαιρεθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Αντον Φέρντιναντ, για την οποία βέβαια αθωώθηκε.

Οι δηλώσεις του Μιλς πάντως το τελευταίο διάστημα, έχουν προκαλέσει δυσφορία ακόμη και στο εσωτερικό της FA. Ο πρώην διεθνής Άγγλος αμυντικός, ο οποίος ουσιαστικά εκπροσωπεί θέσεις της ομοσπονδίας, δεν δίστασε να μεταφέρει τη δυσαρέσκεια του Σολ Κάμπελ, ότι στην εθνική ομάδα δεν υπάρχουν αρκετοί έγχρωμοι ποδοσφαιριστές, χωρίς φυσικά ο πρώην άσο της Άρσεναλ να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα