Εκνευρισμένοι με FA στην Αρσεναλ

20:00 21/11/2013 - Πηγή: TNSite
Σε νέα κόντρα φαίνεται πως θα οδηγηθεί η Αρσεναλ με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, μετά τον τραυματισμό του Τζακ Γουιλσιρ στο ματς με τη Γερμανία.

Ιδιαίτερα θυμωμένος εμφανίζεται ο Αρσεν Βενγκέρ με την αγγλική ομοσπονδία, καθώς αγνοήθηκε το αίτημα του να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα από τα δυο φιλικά ο Τζακ Γουιλσιρ.

Ο 21χρονος άσος είχε αγωνιστεί για 71 λεπτά στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στη Χιλή και στην Αρσεναλ

ήλπιζαν ότι ο Ρόι Χότζον δεν θα τον επιλέξει και για το ματς με τη Γερμανία. Ωστόσο, Γουιλσιρ πέρασε σαν αλλαγή στο 64ο λεπτό και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό για τους «κανονιέρηδες» λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο από τον Σίντνει Σαμ. Και σήμερα αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση του από το ιατρικό επιτελείο της Αρσεναλ για το κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον το Σάββατο.

Αυτή δεν είναι η πρώτα φορά που ο νεαρός μέσος βρίσκεται στο επίκεντρο διαμάχης μεταξύ του συλλόγου και της εθνικής ομάδας. Το 2011 η συμμετοχή του στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ελπίδων είχε φέρει και πάλι κόντρα.

Πάντως την ίδια ώρα, ο μέσος της Αρσεναλ εκφράζει την ανησυχία του ότι μπορεί να μην επιλεγεί στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς θεωρεί πως ο Ραβέλ Μόρισον αποτελεί σοβαρό αντίπαλο για τη θέση παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην u-21.

«Δεν μπορείς να θεωρείς τίποτα δεδομένο και να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Είσαι τόσο καλός όσο το τελευταίο σου ματς και ελπίζω όταν έρθει η ώρα να είμαι στην καλύτερη κατάσταση» δήλωσε.

Πηγή: england365.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα