Ώρα μηδέν για Παπανικολάου

02:42 18/7/2013 - Πηγή: TNSite
Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Κώστα Παπανικολάου και εντός της ημέρας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του παίκτη.

Τα χθεσινοβραδινά ισπανικά δημοσιεύματα που ήθελαν τους «μπλαουγκράνα» να φουλάρουν για την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ φαίνεται πως είχαν βάση.

Νεότερες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε διαψεύδονται από την ΚΑΕ,

αναφέρουν πως η διοίκηση του Καταλανικού συλλόγου, προσφέρει το εξωπραγματικό για τα δεδομένα της ευρωπαϊκής αγοράς του μπάσκετ, ποσό του 1,5εκατ. ευρώ!

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα, έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό να απαντήσει οριστικά εντός της ημέρας σε αυτή τη πρόταση, αφού είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και άλλες με λιγότερα χρήματα, οι οποίες και απορρίφθηκαν από τους «ερυθρόλευκους».

Εντός της ημέρας αναμένεται η απόφαση του Ολυμπιακού, που αν όντως έχει στα χέρια του τέτοια πρόταση, δύσκολα θα πει «όχι», αφού ως γνωστό το επόμενο καλοκαίρι θα χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο, μια και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Αν ο Ολυμπιακός απαντήσει αρνητικά, ο Παπανικολάου θα μείνει και τη νέα σεζόν και του χρόνου θα μεταβεί, εφόσον το θελήσουν οι Ρόκετς που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ.

Με αγωνία βέβαια αναμένεται και η απόφαση του παίκτη, καθώς ακόμα και αν οι «ερυθρόλευκοι» πουν «ναι», καλείται να αποφασίσει για το τι είναι καλύτερο για το μέλλον του.

Τα χρήματα που φημολογείται ότι του προσφέρει η Μπαρτσελόνα είναι περισσότερα από αυτά που έχει λαμβάνειν για τον πέμπτο χρόνου του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, όμως θα μπουν αμφιβολίες για το να θα μπορέσει ελεύθερα να κάνει το άλμα για την άλλη άκρη του Ατλαντικού τη νέα σεζόν, παρότι οι «μπλαουγκράνα» θα βάλουν στο συμβόλαιό του τις σχετικές ρήτρες αποδέσμευσης για το ΝΒΑ.

Από τη στιγμή που η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα έχει κάνει τέτοια επένδυση -1,5εκατ. ευρώ, συν τα λεφτά του παίκτη- η λογική λέει πως θα χρήματα που θα ζητά για να τον αφήσει ελεύθερο θα είναι περισσότερα από το 1 εκατ. δολάρια που ζητούσε ο Ολυμπιακός.

Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, αφού ακόμα και αν δεχθεί ο Ολυμπιακός τη πρόταση και ο Παπανικολάου αρνηθεί να πάει στη Μπαρτσελόνα, ενδέχεται ο πρωταθλητής Ευρώπης και ο διεθνής φόργουορντ να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας τους. Όλα είναι ρευστά και οι εξελίξεις αναμένονται με αγωνία.

Πηγή; sport-fm.gr

NewsBeast

Keywords
Τυχαία Θέματα